Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 20.558
- 17.721
- 1.338

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun iç saha performansını övmek değil. Sorun içerideki her maçı çanta da keklik görerek deplasmandaki berbat durumumuzu aklayarak başlamıştı.
Tamam 3 ayı geçelim 4 maçtır arka arkaya iç sahada kazanamıyoruz, 3 ayın önemi az.
Er ya da geç bu berbat oyunun iç sahaya da yansıyacağı yukarıda Yusufun da dediği gibi (Tudor kısmına katılmamakla birlikte) aylar önce belliydi Erzurumu falan ittire kaktıra yendik ondan önceki maçlar da iç açıcı değildi genel bir düşüş vardı geçen sezondan itibaren.
sent via GSC
Evet tabii ki bir takimin ic sahada supurmesi dusunulemezdi ama acikcasi performansimiza ve aleyhimize yapilan hatalara ragmen yenilmememize bile sukrediyorum.
Her neyse yani taraftari bu durumda suclamak sacma esas soylemek istedigim de buydu. Hatta bu durumu gec Fener macinda ucuncu gol icin tezahuratlar yapildigi, paslasmalarda oley cekildigi zaman bile bir hata yapilmadi. Taraftarin yapmasi gereken, daha dogrusu hak ettigi budur.
belhanda oynarsa kazanabilme ihtimalimiz doğar, diğer türlü paspas ederler bizi
Belhanda varken pas pas etmiyecekler mi yani alla alla ne kadar ilginç.
maçlarımızı izliyor musun müstad?
izliyorsan rakip cezasahası etrafında hilal çizerek pas yapıyoruz.
fotoğrafta siyahla belirtilen güzergah topun kalemizden başlatılarak atak yapmaya çalıştığımız bir varyasyonu.
sarı ise rakip sahaya yerleştikten sonraki paslarımız
kırmızı ise rakip sahaya yerleştikten sonra denemeye çalıştığımız ama beceremediğimiz hücum ve kaptırılan topu simgeliyor.
pembe oklar ise top kaptırıldıktan sonra rakibin atağı ve rakibin atağını gol ile savuşturmamızı temsil ediyor.
belhanda en azından bu hilalin etrafında topla buluştuğunda içerideki adamları beslemeye çalışıyor, diğerlerinin aksine dik pas atıyor.
Son 2 maç hariç paso rakibe çalışıyordu boşver verileri ben gözümle gördüğümü söylüyorum , Belhanda çok aradığımız biri değil Feguli , Belhanda'nın 1,5 yılda yapamadığını 3 maçta yaptı.
Sağ bekte Linnes oynamalı. Emre Kılınç v Mariano eşleşmesi hoş sonuçlar ortaya çıkarmaz.