STSL 18/19 H:17 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | MS | 23 Aralık

Mariano senin Allah belanı versin..senin savunduğum günlere lanet olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımın mücadele gücü çok düşük.Melo’lu Elmander’li Baytar’lı kadro bu takıma 5 atardı.Valla çıldırıyorum.

Maicon <-> donk
Mariano <-> linnes

Mariano, Eren ve Maicon siktirin gidin lan bu takimdan

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Ömrü hayatımda gördüğüm en rezalet takım savunmasıydı galiba bu maç. Böyle bir rezalet olamaz.

.
20181223_195349.webp

Ben ve @Murat Saylak Fernando coptur acilen satilmasidir derken ana avrat kufur eden vardi, goruk Fernandoyu.

Sağ bek Douglas dağıtıyor.

Robinho'dan da top alamıyoruz.

Heriflerin oyuncuları bizden daha becerikli.

Malatya kadar takım savunması yapsak şuan liderdik. Allah belanızı versin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu takımın kadro mühendisliğinde çok büyük problem var. takım ruhsuz disiplinsiz mal kaynıyor

Sokacammarianosuda,ferdandosunuda,maiconunada.Bu 3 salak yuzunden 8 kisiyiz.Erenide kat 7.

istediğin kadar çalış sürekli yerini boş bırakan bi brezilya sığırına engel olamazsın. şike yapsan bukadar rezil olamazsın

Sivasspor'da sadece Robinho değil ki, en az 2-3 oyuncu boşta kalıyor. Savunmacılarımız kötü, hata yapıyorlar ama bu takımın bir şey çalışmadığı da belli. Haftalardır yediğimizin, verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok. Bir şey üretilemiyorsa yıllık 3 milyon Euro'ya Galatasaray'ın başında durmanın bir anlamı yok. Çok seviyorum Fatih Hoca'yı, hatta sezon başında erkenden eleştirenlerle de tartışmıştım burada ama eleştirenler haklı çıktılar maalesef. Fatih Hoca sanırım kendi savaşını veriyor, Galatasaray'ı kimse düşünmüyor.

Geri
Üst Alt