STSL 18/19 H:18 | Galatasaray 6-0 Ankaragücü | MS | 19 Ocak

Bu gece taraftara cifte sevinc yasatırlar insallah
2 forvet kap bekliyorum

Ndiaye, Maicon ve Belhanda yerine 3 adam bulmamız lazım.

Belhanda cok gereksiz kartlar goruyor. Her an takımı eksik bırakabilir.
Ndiaye hamlelerinde gec kalıyor. Cok pas hatası yapıyor.
Maicon agır ve kafası baska yerlerde
Ndiaye takımdaki en iyi orta saha

Bu Onyekuru da iyi güzel ama bazen aşırı bencil ve basit pasları vermiyor ya sinir ediyor. Halbuki basit oynasa ve çalım atma işine girişmese harika olacak.

Güzel oynuyoruz umarım salaklar aldanıp forvet transferinden vazgeçmez

Umarim 3:0 öndeyik diye bari Yunus bugün 10 dakika yerine 25-30 dakika oynar

Ortasaha üçlüsünün IQ sunu toplasan 100 ü geçmez,özellikle ndiaye eksilerde geziyor.

Maçta güzel futbolu konusmak isterdim ama gerizekalı ua aptal aptal arabesk marşlar söylüyor.Takımda iştah bırakmadılar.

Sahanın tartışmasız en iyileri Mariano ve Belhanda

Sen de benim gibi onu sevme ne gerizekalica bir tezahürat? Ne anlami var simdi bu saçmaligin

Yalnız az önce casemiro fena yazdı

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş oynuyoruz. Rakip kötü olabilir ama bu takımı erzurumspora karşı da izledik beyler. Organizasyonlar falan muazzam. Adeta orgazm yaşattılar ilk yarıda. Belhanda-Feghouli-Mariano Üçlüsü müthiş üçlü. Bunlar kesinlikle satılamaz. Galatasarayın en iyi oyuncuları. Onyekuru sol kanadı otoban yaptı biraz bencil oynuyor ama olsun o kadar onun dışında marcao tek toplarına bayıldım taş gibi stoper gibi duruyor. İlk izlenimler bunlar.

Rakip ciddi anlamda rezil oynuyor. Yorum yaparken bunu da dikkate almak lazım, yani bu maç ölçü olmaz.

Sinan şimdi 2 gol attı diye forvet trnasferinden vazgeçmezler umarım.

Kend evimizde gol atmada sıkıntı yok ama deplasman maçlarında sağlam 2 forvetin olmazsa işimiz yine zor olur.

6-0 Alanya , teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt