STSL 18/19 H:19 | Göztepe 0-1 Galatasaray | MS | 26 Ocak

Oh beeeee, aciklamayi bekliyoruzzzz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Allah'ımm 22 geliyor millet. Ligin kırılma maçıydı bu. İşte bu be! Bariyer öyle değil böyle koyulur!

Oh be geberdim heyecandan.Çok ekstra bi galibiyet oldu şu leş zeminde.Adam gibi bi forvet alın ulan artık şu takıma.Kondisyonu da ciddi şekilde artmış takımın.Şu zeminde müthiş mücadele ettik.Feghouli ne kadar büyük bi oyuncu yine gösterdi.Tebrikler bütün takıma.Şimdi düzgün bi forvet ve Alanya galibiyetiyle şampiyonluğa koşacaz yine inşallah.

Ohh bea şükürler olsun

Haydi lan yönetim sende üzerine düşeni yap artık

Gelsin o şampiyonluk artık

Onun bunun çocuğu hakemlere karşı nasil koyduk ama nasillllllll koyduk şimdi derler ki Galatasaray çok şanslıydı ulan sansimiz olsa ilk yarıda biterdi mac.

Bu sahadan 3 puanla cikmak sampiyonlugun habercisi olabilir. Alanya'yida gectikmi tamamdir bu is. Tutusur Basaksehir ondan sonra.

İdda ediyorum, santrafor olsaydı rahat kazanırdık. Kanat oynayan oyunculardan gol atmalarini bekliyoruz. Bitiricilik eksik takımda.

Bornovadan cikis yok desem katilirmisin?

Du89m9qWoAATr7l.jpg

Offf var ya çok zor bir maçtı helal olsun iyi mücadele etti bizimkiler. İlk yarıdaki ruhsuz bitik takım gitmiş yerine başka bir takım gelmiş gibi.

Bu arada o sıra ben de yayın gitti sonradan tekrarını izledim. Yaw penaltı pozisyonunda top Maicon'un eline geliyor tamam da Maicon'a orada çekme yok mu? Ben mi yanlış gördüm? Gerçekten penaltı mı sizce?

Allah'ımm 22 geliyor millet. Ligin kırılma maçıydı bu. İşte bu be! Bariyer öyle değil böyle koyulur!

Geri
Üst Alt