Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
STSL 18/19 H:19 | Göztepe 0-1 Galatasaray | MS | 26 Ocak
Oh be geberdim heyecandan.Çok ekstra bi galibiyet oldu şu leş zeminde.Adam gibi bi forvet alın ulan artık şu takıma.Kondisyonu da ciddi şekilde artmış takımın.Şu zeminde müthiş mücadele ettik.Feghouli ne kadar büyük bi oyuncu yine gösterdi.Tebrikler bütün takıma.Şimdi düzgün bi forvet ve Alanya galibiyetiyle şampiyonluğa koşacaz yine inşallah.
Onun bunun çocuğu hakemlere karşı nasil koyduk ama nasillllllll koyduk şimdi derler ki Galatasaray çok şanslıydı ulan sansimiz olsa ilk yarıda biterdi mac.
Offf var ya çok zor bir maçtı helal olsun iyi mücadele etti bizimkiler. İlk yarıdaki ruhsuz bitik takım gitmiş yerine başka bir takım gelmiş gibi.
Bu arada o sıra ben de yayın gitti sonradan tekrarını izledim. Yaw penaltı pozisyonunda top Maicon'un eline geliyor tamam da Maicon'a orada çekme yok mu? Ben mi yanlış gördüm? Gerçekten penaltı mı sizce?
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.