- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Chukwuemeka zenin chukwuemekani seveyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zor pozisyondu atamasaydı normaldi adam manyak bi vuruş yaptı. sanki kalenin içinde atmış gibi konuşuyorsunYalnız Onyekuru onu atamasa neler girerdi şahsına
beyler eren öldü
Doğru, aynen de oydu. hatırladım. Teşekkürler MusapçıımBelhanda bunu ve Donk u becermisti bir Macta
Yerine mugdat oynasa keşke. Ereni top diye oynar mugdat. Hoca neren Erende israr ediyor anlamod değilim. Zerre katkısı yok ve olmayacağı da belli.Hocanın eren’den medet umduğuna inanamıyorum. Son 10 dk girdiğinde bile saç baş yolduran adam as forvet oldu
14 gol 7 asist yapmış oyuncu nasıl yedek olacak onu anlamadım.Bu kadrodan bir halt olmaz.
Vasatlarla dolu.
Donk,sinan,eren yetmezmiş gibi birde bu vasatlara emre'yi eklediler.
Takıma ilk 11 oyuncusu gerekiyor iken boyuna yedek transfer ediyoruz.
o baskası oynatamıyor ben oynatıyorum dediğin adamlar gecen yıl bızı sampiyon yaptı bu yıl ne dedğişti. malı durum ortada eldekı malzeme neyse oynuyor he gomıs falan dıyeceksen bambaska mevzu var derdın baska be reis. hanı kendınce trol gecınenlerı ıplemıyorumda sunlar sana yakısmıyor. heralde futbol dısı siyasi bi antipatiklik var