Rodrigues, Emre ve Onyekuru'nun arkasına Ndiaye, önüne yetenekli ve hızlı bir forvet alınması gerektiğini gördük. Bir de şu stoper işini çözmemiz lazım. 3 oyuncu ihtiyacımız devam ediyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sinanı bundan sonra mümkünse “Genç Sinan” mertebesine yükseltip, ömür boyu yedek kullanalım

Ahmet - Sinan - Donk bi cacık olmaz. Belhanda ve Eren'de varlığıyla yokluğu fark etmiyor, Diğerleri kötünün iyisi.

Eren ve Sinan'dan ilk 11 oyuncusu olmaz rotasyon ve yedek olarak iş yapıyorlar

Ahmet ve Belhanda için yazmıyorum çöp ikiside

Bu kadrodan bir halt olmaz.

Vasatlarla dolu.
Donk,sinan,eren yetmezmiş gibi birde bu vasatlara emre'yi eklediler.

Takıma ilk 11 oyuncusu gerekiyor iken boyuna yedek transfer ediyoruz.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
14 gol 7 asist yapmış oyuncu nasıl yedek olacak onu anlamadım.

Muslera
Mariano - Maicon - Donk - Nagatomo
Fernando
Belhanda - Akbaba
Feghouli - Gomis - Onyekuru

Ahmet, Sinan, Eren OUT!​

o baskası oynatamıyor ben oynatıyorum dediğin adamlar gecen yıl bızı sampiyon yaptı bu yıl ne dedğişti. malı durum ortada eldekı malzeme neyse oynuyor he gomıs falan dıyeceksen bambaska mevzu var derdın baska be reis. hanı kendınce trol gecınenlerı ıplemıyorumda sunlar sana yakısmıyor. heralde futbol dısı siyasi bi antipatiklik var

Yok yahu banane siyasetinden. Alakası bile yok onunla. Terim konusuna değil çifte standarda itirazım var. Kendisinin başkasına medyadaki adamlarıyla ve tribündeki adamlarıyla yaşattıklarını umarım kendisi yaşamaz. Kendisini Aysalcıların(Aysal karşıtı olmadığımız halde) elinden almışlığımızda vardır forumda. Türk futbolunun 1 numarası adama yapılanlara üzülmüşlüğümüz de.

Bana göre onlar şampiyon yapmadı. O son 2-3 maça getiren takım şampiyon yaptı. Şu anda sahada olmaları diğerlerinin olmaması da ben oynattım oldu inandından başka birşey değil. Herkes 2-3 maçtır izliyor gözleriyle. Feghouli şu Sinan'dan kötüyse lafım yok tabi. İsteniyor ki bu adama tek eleştiri gelmesin. Takım berbatken bile tapınılsın. Ha öyleleri çıkabilir tabi benim ipimde bile olmaz. Herkes Tudor'u savunduğumu hatırlar ama derbilerde ve 3'lü konusunda adamı yerin dibine soktuğumu hatırlamaz. Şimdi burda da aynısı lazım. Sinan ve Donk'un ikinci yarıda sahaya çıkmaması lazım mesela ama laf eden yok. Varsa yoksa Belhanda. Yoksa mükemmel oynadık diye yazıp da geçebilirim ben de.

Selcuk oynasa ılerı daha rahat cıkarız donk fernando olmuyor badou gelmezse böyle yürümez 45 dkda 1 top zor gecırdık

Geri
Üst Alt