- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.059
- 1.618
Maşallah deyin nazar etmeyin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bitiricilik muazzam
o ........ olan yerlerde küfür etmiyosundur umarım 8 numara olsa ne olacak ne değişcek ne pas atıyo ne şut çekiyo bir işe yaradığı yok savunup duruyosunuz fernando ve donk bile pas kalitesi olarak iyi bu gevşekten,feghouli konusunda katılıyorum ,gomis olayı başka, terim tartışılmaz değil kimse değil öyle bişeyde yazmadım terimi bile eleştiriyosan belhandanın leş oyununuda görmelisin oynadığı pozisyonla alakası yokBelhanda si.... an.......... , Adam kendi mevkisinde oynamıyor bu bir, paslar atıyor bu iki, Takımın da en kötüsü kesinlikle değil bu üç, Takımın en kötüsü Sinan, Onyekuru, Mariano,Eren. Çıkar Donk u çek oraya Belhanda yı, koy golcü arkasına Emre Akbaba yı, bakın ne oluyor, ama nerde Terim de o kafa. Bu takım da Gomis ve Feghouli kenara oturmaz, otutturulmaz, kendi ayağına sıkarsan. Şimdi verin Ceza, Fatih Terim i Galatasaray dan fazla sevenlerin olduğu yerde zaten benim işim yok
Yasin Öztekinle başbaşa 1 gece geçirmelerini tavsiye ederim.Fernandosuz kadro kuran zurnazenler hakkında fikrin nedir ?