İlk yarı berabere bitecekmiş.. bitirtmem.

images.webp

Alnitak Alnilam Mintaka

Eren o topu tutman gerek, yoksa Bu takimda İsin yok

Fernando babaya ne demeli zeki çevik teknik. İyi topçu değil büyük topçu

Eren kendini sakatladı.
Lan ben bunu hatırlıyorum sanki. Daha önce de sakatlamıştı

Alnitak Alnilam Mintaka

Eren bizim ilacimiz olamaz malesef.

fernando reis eski halinden esintiler sunuyor bugün. agresif ve yırtıcı bi hali var bugün

Yalnız birisi fernandoya çöpsün çöp yazdı bi 10 dakka önce hangi üyeydi göremedim o arada herif takımın yine en iyisiydi bizim foruma fenerliler doluyo ara ara.

Belhanda si.... an.......... , Adam kendi mevkisinde oynamıyor bu bir, paslar atıyor bu iki, Takımın da en kötüsü kesinlikle değil bu üç, Takımın en kötüsü Sinan, Onyekuru, Mariano,Eren. Çıkar Donk u çek oraya Belhanda yı, koy golcü arkasına Emre Akbaba yı, bakın ne oluyor, ama nerde Terim de o kafa. Bu takım da Gomis ve Feghouli kenara oturmaz, otutturulmaz, kendi ayağına sıkarsan. Şimdi verin Ceza, Fatih Terim i Galatasaray dan fazla sevenlerin olduğu yerde zaten benim işim yok
o ........ olan yerlerde küfür etmiyosundur umarım 8 numara olsa ne olacak ne değişcek ne pas atıyo ne şut çekiyo bir işe yaradığı yok savunup duruyosunuz fernando ve donk bile pas kalitesi olarak iyi bu gevşekten,feghouli konusunda katılıyorum ,gomis olayı başka, terim tartışılmaz değil kimse değil öyle bişeyde yazmadım terimi bile eleştiriyosan belhandanın leş oyununuda görmelisin oynadığı pozisyonla alakası yok

Geri
Üst Alt