İkinci yarı Gomis girmesi lazım topu tutmamız lazım ilerde.

Bu kadrodan bir halt olmaz.

Vasatlarla dolu.
Donk,sinan,eren yetmezmiş gibi birde bu vasatlara emre'yi eklediler.

Takıma ilk 11 oyuncusu gerekiyor iken boyuna yedek transfer ediyoruz.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Giderek kötü oynama formumuz artıyor. Orta saha yok, forvet yok, kanat yok takımda tek düzgün olan şey bekler onlar da biraz tutuk olunca bugün olduğu gibi tamamen bitiyoruz bu nedir abi, Göztepe'nin yedek kadrosu bile daha organize hücumlar yapıyor.

Şu Sinan müzmin yedek ve ztk oyuncusu işte ne 11'i ya, Gomis'i de yolluyorsan forvet alacaksın kardeş bir zahmet kaç hafta oldu Eren ile oynatamazsınız bu takımı.

Hocanın eren’den medet umduğuna inanamıyorum. Son 10 dk girdiğinde bile saç baş yolduran adam as forvet oldu

Sinan derhâl çıkmalı. Gamsız.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.yarı GOMIS ve EMRE AKBABA, FEGHOULİ girmeli!

Sinan cikmali, kanat oyuncu olarak gorevini yapmiyor, Feghouli girsin

ŞEREFSİZ KÖPEK FBLİ HAYİN YASİNİN YERİNE AFRİKA ASLANI KOBRAYI SALIYOR ARTIK ÇAKMA RONALDOLARDAN GINA GELMİŞTİ

Şu ilk Feghouili gitmeli diyenler ne yiyip içiyor ben en çok onu merak ediyorum Belhanda 45 dakika boyunca top bizdeyken ne gibi bir fark yarattı mesela? Feg onun yerinde veya oynayamadığı kanatta bile oynasa en azından 1 kilit pası 1 şutu belki de skoru vardı.

Donktan asla oyunu başlatan adam olmaz her topu geriye dönüyor Donku yedeğe uğurlayacağız gibime geliyor yakında, Sinan ve Erende çok işlevsizler onlarında kadrodaki ömrü uzun değil, Belhanda fena değildi Fernando ise takımın en iyisiydi

Geri
Üst Alt