Belhanda gerçekten çok leş oyuncu,fena kazık yedik o transferden.

İyimser düşünmeye çalışıyorum, hoca acaba feghouli’siz ne bok olduğumuzu göstermek için mi sokmadı bugün. Başka açıklaması yok

İyimser düşünmeye çalışıyorum, hoca acaba feghouli’siz ne bok olduğumuzu göstermek için mi sokmadı bugün. Başka açıklaması yok

Alacaktı ama Donk'un sert müdahalesi ve sarı kartlar artınca orta sahaya takviye yapmak daha akıllıca olurdu.

Madem maaşlı futbolcuları yedek bırakma lüksümüz var, Belhanda neden 94 dakika sahada?

Yalniz Ahmet ile gol yemedik hayret bisey. En kisa zamanda Serdar geri donmeli olmadi defans transferi sart. Ahmet ile maca cikilmaz.

Bu arada maçın oyuncusu Fernando Nagatomo arasında gel git yaşıyorum ama şarap gibi oynayan Fernando bir adım önde çıkacaktır.

Kötü futbol.her terimin başında olduğu maçlar gibi ikina ikina maç sonu izleyeceğiz,gozuken o.yine iki maçtır sicriyoruz.bu maç ta direkten döndük.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 stoper
2 ortasaha(1 tane 8 numara 1 tane 10 numara)
1 forvet gerekiyor acil

Aksi halde terim şampiyonlar ligindeki 6 gol rekorunu kırarak bizi bir kez daha rezil edecek.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
bu istekler fazla değil mi sence o kadar yabancı kontenjanı yok alınabilcek tek yerli oyuncuyuda aldık zaten,12 yabancımız var ndiaye ve stoper gelince 14 belhandayı göndersek yerine forvet alsak tamamdır bence ...(gomis giderse 1 forvet daha alınır.)

sahanın en iyisi tartışmasız maicon du.

emre renk kattı, onyekuru iyiydi.

belhanda kötü, donk çok kötüydü.

mutlaka orta saha, stoper ve alternatif forvet almalıyız.

hücum hattından ise belki 1 belki 2 kişi satmalıyız.
Donka küfür et ama Belhanda dan kötü oynadı deme. Bugün Belhanda dan kötü oynayan yedek oyuncu bile göremedim.

Maicon,Gomis,feghuli ve belgandayi postalarsan hem elinde 20 milyonun olur hemde 4 boşluk açılır.
Ha o 20 milyonu gidip emre gibi bir vasata vereceksek hiç almayalım daha iyi.

Ayrıca alınabilecek en iyi yerliyi almadık.
Gücümüzün yetecegi En iyisi umut bozok tu onuda akıl edemediler
bu istekler fazla değil mi sence o kadar yabancı kontenjanı yok alınabilcek tek yerli oyuncuyuda aldık zaten,12 yabancımız var ndiaye ve stoper gelince 14 belhandayı göndersek yerine forvet alsak tamamdır bence ...(gomis giderse 1 forvet daha alınır.)

2 stoper
2 ortasaha(1 tane 8 numara 1 tane 10 numara)
1 forvet gerekiyor acil

Aksi halde terim şampiyonlar ligindeki 6 gol rekorunu kırarak bizi bir kez daha rezil edecek.

Arsenal 7 tane yedi... Paris 5 tane yedi Barça dan orada.

İstediğin kadar transfer yap. Orada yanlış takıma denk geldiğin vakit yanlış gününde tuhaf skorlar ortaya çıkabilir.

Geri
Üst Alt