Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın adamı net Maicon,2 haftadır perfect oynuyor
Bu posttan sonra sıkıcı 1 mac izleyecegimiz kesin
Cimbom zayıf rakibi karşısında zorlandı dersem katılırsın diye tahmin ediyorumMacın seyri bu post ile degisti
Maicon iyi Stoper, lakin yüksek hız da oynanan maçlar (Derby, güçlü rakip, CL vs..) da hız ve çeviklik açıdan yetersiz kalabiliyor.
Bugün ama güzel bir performans sergiledi.
fazla zaman kalmadı bahsettiğin adamların gitmesine itiraz etmem ama geç kaldık,emre konusunda ortasaha pozisyonu için bahsettim ben umut bozok bende gelsin isterim ama bizimkilerin ilgisinin olduğunu sanmıyorum,sezon başında bende fernando-ndiaye-yabancı box to box emre yedek için iyi diyodum ama şu durumda yapılabilcek en iyisi bu...Maicon,Gomis,feghuli ve belgandayi postalarsan hem elinde 20 milyonun olur hemde 4 boşluk açılır.
Ha o 20 milyonu gidip emre gibi bir vasata vereceksek hiç almayalım daha iyi.
Ayrıca alınabilecek en iyi yerliyi almadık.
Gücümüzün yetecegi En iyisi umut bozok tu onuda akıl edemediler
Gomis çok top ezdi ama isteksiz değildi zorladı rakibi, Emre zaten süper çok katkı sağlayacağı bariz, Feghouliyi kesin kazanmalıyız Sinan vasatının yerine, Donk çok kötüydü her topu geriye atar mı bir adam, Fernando-Mariano-Maicon müthişti üçüde harika oynadılar. Belhanda ve Nagatomo da idare etti, Calıktan bize stoper olmaz adam sart ve tabiki Ndiaye şart
İyi oynamadık ama geleceğe dair en ufak olumsuz düşüncem yok.
Şampiyon oluruz.Eee boşuna dememişler umut fakirin ekmeği diye.
Şampiyon oluruz.
Pozisyon hataları yapıyor Maicon topladı bence onu bu maçta, Serdar Aziz rahatlığı vermiyor rakip biraz daha tehlikeli olsa başımızı ağrıtırdıAdam ne hata yaptı , gösterişsiz olarak görevini yaptı
Fener bu hafta deplasmanda oynuyormuş bi 3 puan daha giderse yarışdan şimdiden kopabilir bu herifler.