STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

2 haftadır Başakşehir çokta iyi oynamadan kazanıyor bizde tam aksi beklentilerimizin üstünde oyunlarla galip geldik. Bu da demek oluyor ki Başakşehir yavaş yavaş şampiyonluk stresine giriyor. Zor fikstürleri gelmeden bile 5 puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Bizim şampiyonluk stresine girecek durumumuz yok 6 puan gerideyiz ayrıca Fatih hoca takımın başında bu işleri aşar.

Şunu da ekleyelim paşayı geçtim de sosalı trabzondan en iyi ihtimal 1 puan alırlardı..

Bence en doğru şekilde akıllıca oynayıp 1-0 veya 2-0 gibi bir skor ile kazanırız Alanya defansı çok sıkıntılı Merih gittikten sonra ayakta duracağını hiç zannetmiyorum

Djalma P.Cisse gibi adamlar maçta uçup kaçmazsa çok sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Ki artık şampiyon olmak istiyorsak deplasmanları da sürekli kazanmamız gerekiyor çünkü bu sezon içeride yeterince kayıp yaşadık

çok kritik maç kazanalım yeni transferlerle birlikte başak titremeye başlasın ilk puan kaybını başak yaparsa yarışta çözülür zaten yaşlı da bir takım 2 puana düşürsek yeter en kötü arenada saplar işi bitiririz

Haftaya olan trabzon iç saha maçından daha zor maç Allah kolaylık versin

Bence bu sezonun en guzel transferi ne Diagne, ne Mitroglu, ne de Luyindama.

En buyuk transferimiz Bartalli efendi. Takim son maclar cok diri. Bunda tartismasiz Bartallinin emegi var.

Bence bu sezonun en guzel transferi ne Diagne, ne Mitroglu, ne de Luyindama.

En buyuk transferimiz Bartalli efendi. Takim son maclar cok diri. Bunda tartismasiz Bartallinin emegi var.
Seneye Italya'dan daha çok antrenör gelecekmiş haberlere göre, çok daha farklı olur seneye

Sergen takımını kontrollü oyanatamaz.Bize karşı açık ve hücüm oynarlar.O yüzden bu maçı rahat alırırz rengdaşlar..

Sergen takımını kontrollü oyanatamaz.Bize karşı açık ve hücüm oynarlar.O yüzden bu maçı rahat alırırz rengdaşlar..
İşte tam olarak bu reis. Fatih Terim böyle önemli maçlarda şampiyonluk yolunda ne yapılması gerekiyorsa takımı öyle doğru şekilde oynatıyor. Sergen bunu yapamaz hemde yapması için gerekli bir sebep yok önünde

Merih tek başına bunların savunmasını çekip çeviriyordu sene başında Merih Demiral oynamazken Alanya savunmasının halini hepimiz biliyorduk şimdi gitmesiye eski halinden çok farklı olacağını zannetmiyorum Alanya savunmasının üstelik Mitroglou gibi savunmayı rahatsız eden bir adam varken çok kolay kilidi çözülecektir Alanya 'nın

Doğru şekilde oynar saçma sapan bir gol yemezsek rahat bir galibiyet alacağımıza inanıyorum ...

Rüya gibi yav kadromuzda kafa vurmak suretiyle gol atabilecek adam var, eren nagatomodan az kafa topu alıyordu yarın olsada santrfor izlesek.

Geri
Üst Alt