STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Çok zor maç. Alanya tam iç saha takımı ve çok formdalar. 2 hafta önceki Sivas maçlarını izledim. Gerçekten çok fazla pozisyona giriyorlar ve baya tempolu oynuyorlar. İnşallah bir şekilde kazanırız ve yarışa tutunuruz. Bu saatten sonra iç sahada puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum, deplasmanlarda da geçen haftaki gibi ekstra galibiyetler almalıyız.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca Mitro ve Luyindama ile başlar umarım. Semih'e hiç güvenmiyorum. Nasıl gönderdiysek aynı şekilde dönmüş gram üstüne koymamış hala bildiğimiz Semih.

Şimdi Ankaragücü Alanya maç özetini izledim.Halis Özkahya yönetmiş maçı.Ankaragücü skoru 2-1'e getiren golü atıyor maç sonuna doğru fakat hakem Var'a gidip golü iptal ediyor ve faul olduğu kanaatine varıyor.Pozisyon faul adam dirsek atmış fakat kırmızı kart olmayan faullu pozisyonlarda Var'a gidiliyormu ? bunun protokolü nedir?bilen var mı?

Korner ve duran toptan 2,akan oyundan 2 gol bulup 4-1 kazanacağīmızı buraya yazdım.

Çok zor maç. Alanya tam iç saha takımı ve çok formdalar. 2 hafta önceki Sivas maçlarını izledim. Gerçekten çok fazla pozisyona giriyorlar ve baya tempolu oynuyorlar. İnşallah bir şekilde kazanırız ve yarışa tutunuruz. Bu saatten sonra iç sahada puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum, deplasmanlarda da geçen haftaki gibi ekstra galibiyetler almalıyız.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
naber la fenerli

fenerin stoperlerini saymaya devam et, belki uykuya dalarsin.

Leonidasin sov yapacağı mac olur.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takim cok moralli. Hakkindan gelirsek bu maçın şampiyon oluruz

Galatasarayımıza kavuşma günü geldi çattı Kötü başlayan transfer döneminin son 2 günü harika geçti. Diagne ve Mitroglou gibi üst düzey 2 forvet ve Marcaonun yanına Luyindama gibi azman bir stoper geldi Şimdi artık maçlara konsantre olma zamanı. Kazasız belasız bu kadroyla herkesin üstünden geçeriz. Rakip Alanya. Sergen Yalçın özel olarak saldıracaktır. Ama bizimde cezayı kesecek çok önemli silahlarımız var başta Feghouli, Mitroglou ve Onyekuru gibi.
Haydi Galatasarayım acımak yok

#BugünGünlerdenGALATASARAY #Matchday #RakipAlanya #Hedef22 #FatihinAslanları

Miroğlu 3 gol falan atarsa formayi vermez diyenler layk lutfen

Mariano son 2 mac gibi oynarsa kuş ucmaz rengo

Sakin olup kendi oyunumuzu oynayalim en iyi adamlari gitti zaten

+bonus

Bitirdin bizi be bitirdin
Gram umudum kalmadi
Elde avucta ne varsa Alanya cifte şansa bastim

Yağmur çamur yoktur inş.

Alanyaņın en etkili isimleri junior fernandez ve modricin yan sanayisi taha ,onun haricinde takım içinde inanılmaz bir uyum sorunu var ve merih gitti bildiğim kadarıyla bu yüzden içim rahat bu sinerjiyle 4 gol buluruz.

Merihin olmaması iyi, Merih olmadan alanyanın savunma çok yumuşak ama birini aldılar mı bilmiyorum

nbr la kripto fenerli

Forumun en yuksek futbol bilgisine sahip uyesine haddini bilerek konusmasini tavsiye ederim.

burasi antu'ya benzemez.

Bu arkadaş Fenerli veya değil.. Belki de senden daha cok Galatasaray sevdalısıdır, onu bilemem, bu konuda iddiaya da girmem..

Velakin; Forumun en yuksek futbol bilgisine sahip uyesi kimdir? Neye göre ve kimden bu unvanı almıştır, acıklarsan bir iki laf sozum olacak..

Takim mi cok moralli taraftar mi? Adamlar iki gun oldu geleli hemen soyle sinerji yakaladik falan diyonuz da bence taraftarlar icin denebilir o. Yoksa hele durun bakalim forvetimiz oldugu icin defansa takviye yaptigi it icin mutluyuz ama bir Bismillah diyelim oyle girelim topa.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt