STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

dadaloglu gol atacaktir INSCH

Maçtan sonra görüşürüz dostlar. Güzel bir galibiyet geleceğine inanıyorum. Sinerjiyi bozmayalım, vurup geçelim. İyi seyirler.
MetinOktay.gif
:cimbom:

4-4-2 çıkmışız sanırım kanat transferinde neden ısrarcı olmadığımız belli oldu

Ya varya felaket tellalı gibisiniz ,hocam inanıyor biz inanıyoruz sinerji mükemmel fb taraftarı bile sizin kadar tırsmıyo maçlarda rakiplerden neyse

Terim’in babası yoğun bakımdaymış. Duaları da esirgemeyelim beyler.

Hoca çıkmayacak diyorlardı bu sebeple.

0-1 olsun 3 puan bizim olsun...

Ama keşke şöyle ezerek tam istediğimiz gibi farklı bi galibiyet akşam da titreksek herkesi, hemen 11 yabancı muhabbetine başlasalar.

Zaten başlayacaklar da şöyle çaresizliklerini izleyerek de biz keyiflenelim bari. 3-4 fark istiyorum. Rakibimizi ezmek istiyorum bugün.

İnşallah Amin

Yeni transferlerimizi izleme vakti geldi insallah ters bir sonuc cikmaz bu akssm rahat uyuruz

Kolay maç olmayacak.

Ama 3 puanla döndüğümüzde bundan sonrası sonrası yokuş aşağı.

trabzonda novak ve Uğurcan sakatlanmış galiba arkadaşlar güzel oldu.
Sosanin dönüşü de belirsiz
Onazi zaten yok

İstiklal marşı söyleyen yokyasdadpaüdğpsapdğpasd

Hocam gelmiş,adamın yaptığı fedakarlığın haddi hesabı yok,utanmadan hakaret edenler var.

Kendi vatandaşına yabancı muamelesi yapıp ,surilere kucak açanlar varken kimse istiklal marşından bahsetmesin hele hele futbolda

Haydi bakalım sonunda 3 puanla bitirdiğimiz çok iyi bir maç olur umarım ...

Uzun zamandir yonetime saymiyorduk, eger olasi puan kaybi olursa yonetime yine sallayip son haftalarin birikmis kufurlerini bosaltip desarj oluruz. Sorun yok. Adamlar ayaginin tozuyla maca çıkıyor

Geri
Üst Alt