STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Hakem başladı kartlık müdahale değil.

Sarı doğru karar beyler; affedersiniz hem öküz gibi girdi, hem de kontratağı kesti.

Maalesef ABD'de de var
Yirmi sene once oturdugum sehirde (Connecticut eyaletinde) bir Turk'un arabasinda Turkiye cikartmasi vardi kocaman arka camin ust kismini boydan boya kaplamis. Benim calistigim markete geldiydi sahibi. Benimle de konustugunu gorunce sordular ne yaziyor camda diye. Gormemisler ki oyle bir sey daha once. Turkiye dedim anlattim. Gariplerine gitti. Ertesi sene kuleler cokunce bir milliyetcilik duygusu kapladi her yeri. Ondan sonra da ozellikle kucuk sehirlerde ve kirsal alanlarda yasayanlar arabalarina, evlerine, is yerlerine bayraklar asmaya, ayni kocaman cikartmalardan koymaya basladilar. Aynen senin de dedigin gibi artik her sportif musabaka oncesi mars veya baska bir milliyetci sarki okunuyor. America the beautiful gibi.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk’u Ndiaye’ye tercih ederim.

En azından Selçuk, frikik olduğunda gol atma ihtimali yüksek.

Marcao öyle bir güven veriyor ki maşallah maşallah maşallah deyip duruyorum.

Posisyon Ndiaye top kaybı sonrası Fernando yalandan müdahele ediyor gibi yapıyor.Sonrasında faul kart.En zayıf bölge ortasahamız kaldı.

sergenin takımları hep böyle köpek gibi saldıran takımlar ama enerjiler uzun sürmüyor

Şu sergen ne itici bir insan yaw

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhanda alanya formasını çıkartırsa golü atarız

Geri
Üst Alt