STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

En çok ciddiye alınması gereken maç bu maçı kazanırsak önümüz açık

Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Linnes
Fernando
Belhanda-Ndiaye
Feghouli-Mitroglou-Onyekuru

Allahım kadroya bak, daha bu takıma Diagne Emre ve Nagatomo üçlüsü eklenecek ... :cool:

Tehlikeli mac. Herkes bir zafer sarhoslugunda. Sampiyon olduk saniyor. Ben soyleyeyim. Bok olduk. Ciddiye almazsak vururlar tekmeyi. Hocanin bu maci ciddiye alacagina inaniyorum. Umarim yeni gelen oyuncular da o motivasyonda olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hafta puan farkını artıramazsa başakşehir geçmiş olsun içlerinden geçeriz.
O kadar kritik maç ki kazanırsak uzun müddet bir seri yaparız

Bu hafta puan farkını artıramazsa başakşehir geçmiş olsun içlerinden geçeriz.
O kadar kritik maç ki kazanırsak uzun müddet bir seri yaparız

gören de başakşehir içeride erzurumla falan oynadı sanacak ilk 2 maça bakarsak kesinlikle onların ilk 2 maçı daha zordu bizden... Bu maçı almamız şart ama alınca da kimsenin içinden falan geçtiğimiz yok başakşehirin 4 hafta sonra zor fikstürü başlıyor o zaman belli olur herşey..

Ne yapıp ne edip Alanyaspor Kasımpaşa ve Trabzonspor maclarindan 9 puanı almalıyız. Başakşehirin zor fikstürü başlayıp tökezlediklerinde enselerinde olmalıyız.

Fatih hocayı tanıyorsam, son 2 maçta 3 gol atan Sinan'ı kesmez. Mitroglou sonradan girer oyuna.

Gönül ister ki Mitroglou ile başlasın ama zor.

gören de başakşehir içeride erzurumla falan oynadı sanacak ilk 2 maça bakarsak kesinlikle onların ilk 2 maçı daha zordu bizden... Bu maçı almamız şart ama alınca da kimsenin içinden falan geçtiğimiz yok başakşehirin 4 hafta sonra zor fikstürü başlıyor o zaman belli olur herşey..
Bizim seri yapmamıza bakar hersey.
Gecelim basaksehiri
3 senedir izliyoruz bu filmi

Zordu da adamların kilit oyuncuları eksikti.

O oyuncular eksik olmasa muhtemelen iki maçı da alamazlardı.

Muhtemel 11'imiz;

Muslera

Mariano - Semih - Marcao - Linnes

Fernando

Feghouli - Belhanda - N'diaye - Onyekuru

Sinan​

çok kritik bir maç, geçen sen şampiyonluğa giderken nasıl zorlandığımızı biliyordur heralde, konsantrasyonumuz üst düzey olmalı artık lay lay lom devri bitti, sonuna kadar mücadele etmemiz gereken maçlara çıkıyoruz, bu maçı alırsak önümüze daha net bakabiliriz, başakşehir devamlı strese girmeli arkalarında bizim nefesimizi hissetmeliler

Zordu da adamların kilit oyuncuları eksikti.

O oyuncular eksik olmasa muhtemelen iki maçı da alamazlardı.

Puan bırakabilecekleri 2 maçı geçmeleri kötü oldu reyis bizim için özellikle ne olursa olsun hamsiköy deplasmanından 3 puan alamayacaklarını düşünüyordum.. 2 maçı da 90 dakika izledim ve iyi oynadıklarını düşünmüyorum ama adamlar kazanmayı iyi biliyor..

Alanya'nın pek bir iddiası yok, düşme korkuları yok. 1-0 olsun bizim olsun 3 puan çok önemli. Daha da önemlisi Başakşehir ile aramızdaki puan farkını bu haftadan sonra en kötü olarak koruyabilmemiz gerekli.

Başakşehir, Akhisar deplasmanına gidiyor. Akhisar tamam çapı düşük takım ama canı burnunda da bir takım. Lig sonuncusu ve evinde oynadığı maçta en kötü 1 puan almak isteyeceklerdir düşmemek adına.

20. hafta sonunda Başakşehir'le aramızdaki 6 puan fark korunmalı en kötü ihtimalle.

Geri
Üst Alt