STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Mitroglu bu maç ilk 11 çıkmazsa haftaya ts maçında zaten Diagne dönüyor bence ilk 11 çıkması lazım

Son 4-5 haftaya yakın puanla girersek zaten şampiyon oluruz.Çok kritik bir maç ne yapıp edip kazanmalıyız.
Not:Son haftalara potada girip şampiyon olmadığımız sadece 2003 senesi var benim hatırladığım.

Aynen öyle,ilk iki sıra garanti.Bizim için ligin hiçbir önemi yok.Bizim için sadece avrupaya açılan kapı.Hedef uefa kupası olmalı.
Hatta şunun için her iddiaya girerim ki eğer bu takım olur da sezon sonu ligi 2. sırada bitirirse,

Playoff'lardan, Şampiyonlar Ligine katılmaya hak kazanan ilk Türk Takımı olarak tarihteki yerini alacaktır. 2 ön elemeyi de rahat geçeriz. Kaldı ki bu sezon Şampiyonlar Ligi Playoff eşleşmelerinin şekli değişti ve bize 5 büyük ligden (Fransa, Almanya, İngiltere, İspanya ve İtalya) bir takım gelmeyecek. Avusturya, Polonyo, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin takımlarıyla eşleşeceğiz. En zorları Portekiz, Rusya ve Ukrayna takımları olur ki onların şampiyonları da direk gidiyor zaten.

Bu başakşehir kimlere puan kaybedebilir acaba? Bu belediye çocuklarına üstüne oynamak lazım psikolojik olarak..

Alanya maçı FİFA 19 da. Sonuç umarım buradaki gibi olur. Onyekuru hattrick yapıyor...
(Bu durum "Fala inanma, falsız kalma" gibi oldu. Gerçek olmasa da skor olarak inanmak istiyorum :cool:)

Semih zaten hazır gelmedi o yüzden Luyindama oynar diye düşünüyorum. Mitroglu sonradan girer.

2 haftadır Başakşehir çokta iyi oynamadan kazanıyor bizde tam aksi beklentilerimizin üstünde oyunlarla galip geldik. Bu da demek oluyor ki Başakşehir yavaş yavaş şampiyonluk stresine giriyor. Zor fikstürleri gelmeden bile 5 puan kaybedeceklerini düşünüyorum. Bizim şampiyonluk stresine girecek durumumuz yok 6 puan gerideyiz ayrıca Fatih hoca takımın başında bu işleri aşar.

Alanya'da karşılayacak taraftarlarımız için küçük bir bilgi vereyim. TK 3404 sefer sayılı Gazipaşa uçuşu saat 18:10 gibi iniş planlanmıştır.

Bu akşam Yasin oynarsa çok keyifli olacağımızı düşünüyorum.Fener’in bir Yasin’lik canı var.

Luyi ve Mitroğlu geçen hafta oynamışlar lig maçlarında adamlar hazır gelmiş işte koyalım oynasınlar uyum sorunu falan hikaye kaliteli topçu oynar arkadaş Nagatomo geldi tak diye koydun kadroya oynadı adam ...

Semihin oynayacağı topu Luyindama ayağı alçıda olsa yine oynar. Hem Marcao banko, henüz kaynaştığı stoper yoktu zaten. Umarım Luyindama başlar

Geri
Üst Alt