STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

7a8314ea0281357d101e41a0bcb7143a.jpg

Mitroglu'nun ilk maçtaki performansının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer tam hazır değilse ilk 11 çıkmamalı. Hazır olmadığı için ilk bir kaç pozisyonda gol yapamazsa demorelize olup uzun süre verimsiz olabilir.
O nedenle tam güce eriştiğinden emin olduğumuzda oynatmamız bizim için daha iyi olur.

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Konstantinos Mitroglou, Fernando Reges, Semih Kaya, Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Yunus Akgün, Marcos Teixeira, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Mitroglu'nun ilk maçtaki performansının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer tam hazır değilse ilk 11 çıkmamalı. Hazır olmadığı için ilk bir kaç pozisyonda gol yapamazsa demorelize olup uzun süre verimsiz olabilir.
O nedenle en güçlü olduğuna emin olduğumuzda oynatmamız bizim için daha iyi olur.

Buyuk ihtimal hoca 60 dan sonra oyuna alicaktir ekstrem bir skor olusmazsa 0-1 kazanicaz

Luyi ve Mitroğlu geçen hafta oynamışlar lig maçlarında adamlar hazır gelmiş işte koyalım oynasınlar uyum sorunu falan hikaye kaliteli topçu oynar arkadaş Nagatomo geldi tak diye koydun kadroya oynadı adam ...
Adam dün daha antrenman çıktı uçağa binmeden sanırım, yada bana öyle geldi. Uykudan kalkmış Luyindama bence Semih'in Ahmet'in 8 yıl kesintisiz oynamış halinden iyidir. Adam zaten hazır gelmiş, her maçta oynamış üstelik. Forvet yok diye zırlarken bu kez alınmışken yine Sinan'la başlamanın bir anlamı yok.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

muslera
mario ahmet marcao linens
fernando
kral badou
feghuli mitro henry

Sampiyonluk yolundaki en onemli 2. Macimiz. Goztepeyi yendik sira bunlarda. Icerde ts dep kasimpasayi yeneriz. Bu seriyi yapmamiz demek basakin titremesi demek

Luyindama oynamasa bile Semih veya Donk oynar Ahmet rezalet olur açıkçası.

Geri
Üst Alt