STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Semih ve Sinan'ı ilk 11de oynatıp maceraya hiç gerek yok.Biri savunmada basit hatalarla diğeri gol yıllarında yapacağı saçma işlerle kafayı yedirir.O yüzden Kostas ve Luyindama direkt olarak ilk 11de başlamalı...

Barisin karıya para yetmiyor anlaşılan adam konsomatris gibi haftada 3 maça çıkıyor.

Haydi çocuklar, zor maç fakat bu galibiyet güzel bir mesaj olur.

7 kez milli olmus. 2.pasaportu yoksa zaten karsilamiyor suan calisma iznini galiba.
Belçikada 1 sezon daha kalsa olabiliyor sanırım o ama tam bilmiyorum. Genelde ingiltere kulüpleri aldıkları oyuncuları belkçikaya kiraladığı için öyle kalmış aklımda

Sorsan baska hakem yoktur ama.

Bir adet programda videolari inceleyip hepi topu 10 adet protokolu ezberleyemeyecek kadar malsa bu hakemler hepsinin lisansini iptal etsinler kardeşim bu adamlar 10 gun kampta ögrendigini algilayip kagittan kurala bakmadan karar veremez

Sorsan baska hakem yoktur ama.

Bir adet programda videolari inceleyip hepi topu 10 adet protokolu ezberleyemeyecek kadar malsa bu hakemler hepsinin lisansini iptal etsinler kardeşim bu adamlar 10 gun kampta ögrendigini algilayip kagittan kurala bakmadan karar veremez
Doktor, mühendis adamların ne işi var zaten hakemlikte. İş yaşamında bi bok yapamayacağını anlayan yeteneksizler doluşuyor hakemliğe. 2 koyun versen birini kaybeder diğerini de kurda kaptırır bunlar

Önceki yorumlara bakmadım Sinan oynamalı mı sence?

Bizahmet baksaydın, bu soruyu sorma geregi olmazdı. Nedenini açıkladım onceki postlarımda. Sinan'ı begendiğim için degil, bu maç özelinde ilk 11 başlaması, daha sonra gerekirse Mitroglu degişikliği yapılması daha dogru olur diye dusunuyorum.

Bu maçta Allah göstermesin puan kaybında kimse medyanın gazına gelmesin.Fb ve Bjk nin rezilliğini unutturmak için bize yüklenmeye hazır bekliyorlar.Mühim olan şampiyonlae ligine gidebilmek ve uefa’da sonuna kadar gitmek olmalı.İlk iki zaten garanti diye düşünüyorum.

Doktor, mühendis adamların ne işi var zaten hakemlikte. İş yaşamında bi bok yapamayacağını anlayan yeteneksizler doluşuyor hakemliğe. 2 koyun versen birini kaybeder diğerini de kurda kaptırır bunlar

Katılmıyorum bu yoruma. Bircok doktor, muhendis hakem vardı, hala da var. Mesela Ahmet Çakar doktor. Eskiden de cazipti ama Ozellikle son yıllardaki uyarlamalar ile hakemlik çok cazip hale geldi. Adamlar profesyonel oldular. Kendi şirketi yoksa, ticaretle ugrasmıyorsa , hakemlikte kazandıgı parayı baska meslekte kazanamaz.

Geri
Üst Alt