- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Erken farki iki uc yapip Fernando yu cikarmali hoca. Yoksa sari vermek icin herseyi yapacak hakem
Erkenden farkı 2 3 yapmak mı ula Musap 3 2 alsak 3.golü 89.dakikada atsak razıyız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken farki iki uc yapip Fernando yu cikarmali hoca. Yoksa sari vermek icin herseyi yapacak hakem
oglum bu fenerdeki vardakide baris simsek degilmiydi???
Arasıra yerini kaybettiği doğru zaten o konuda da iyi olsa şuan ingilteredeydi
Belçikada 1 sezon daha kalsa olabiliyor sanırım o ama tam bilmiyorum. Genelde ingiltere kulüpleri aldıkları oyuncuları belkçikaya kiraladığı için öyle kalmış aklımda7 kez milli olmus. 2.pasaportu yoksa zaten karsilamiyor suan calisma iznini galiba.
Mayıs 2018'den beri maç yönetmemiş zaten. Orta hakem olup iki koştuktan sonra kıçından soluyacağına otura otura alıyor parayı. Güzel iş.Barisin karıya para yetmiyor anlaşılan adam konsomatris gibi haftada 3 maça çıkıyor.
Hastalansa var iptal olur o derece önemli adamoglum bu fenerdeki vardakide baris simsek degilmiydi???
Zaten FT form durumuna bakip karar verecektir.
Ama benim tanidigim FT futbol konusunda romantik degildir. Hazirsa Mitroğlu aman sinan kusermi, bunalima girermi diye dusunecegini sanmiyorum.
Çok degil , 6 saat sonra kim oynayacak, kim haklı çıkacak görürüz.)
Doktor, mühendis adamların ne işi var zaten hakemlikte. İş yaşamında bi bok yapamayacağını anlayan yeteneksizler doluşuyor hakemliğe. 2 koyun versen birini kaybeder diğerini de kurda kaptırır bunlarSorsan baska hakem yoktur ama.
Bir adet programda videolari inceleyip hepi topu 10 adet protokolu ezberleyemeyecek kadar malsa bu hakemler hepsinin lisansini iptal etsinler kardeşim bu adamlar 10 gun kampta ögrendigini algilayip kagittan kurala bakmadan karar veremez
Tek yedegi olan adam herhalde Fernando ama yedegini 18e yazamiyoruz yabanci sinirina takilirsaErken farki iki uc yapip Fernando yu cikarmali hoca. Yoksa sari vermek icin herseyi yapacak hakem
Önceki yorumlara bakmadım Sinan oynamalı mı sence?
Doktor, mühendis adamların ne işi var zaten hakemlikte. İş yaşamında bi bok yapamayacağını anlayan yeteneksizler doluşuyor hakemliğe. 2 koyun versen birini kaybeder diğerini de kurda kaptırır bunlar