Fatih H. Turkyilmaz
Sarı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 597
- 129
- 293
Her maci son macmis gibi oynayacagiz. Takimda herkes bu ligde neler dondugunun farkindadir. Onceden nasil yaptiysak yine herkese inat sampiyon oluruz. Konsantrasyon. Kazanacagiz bu maci..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayacaklar . 2-0,3-0 60 dan sonra da cikar Fernandoyu al DonkuErkenden farkı 2 3 yapmak mı ula Musap 3 2 alsak 3.golü 89.dakikada atsak razıyız.
Ben şahsen Luyindama oynayacağını, Mitroglou'nun yedek olacağını düşünüyorum. Maçın gidişatına göre alabilir. Hocanın 2 maçta 3 gol atan Sinan'ı oynatacağını düşünüyorum.
Semih denen avel oynamasın da Sinana razıyım ben.
Unutmamak lazim ki o mevkii Sinan'in mevkisi degil. Yani ben olaya soyle bakiyorum Donk stoper oynuyor zorunluluktan yeni stoper geliyor kim oynar, yeni gelen stoper. Bilemedim. Hocam daha iyi bilir ?Fatih Terimin temel gorevi butun kadrodan full verim alabilmek. Son maclari eksik gecmeyen Sinan'i bu sebepten yeni transfer geldi bahanesiyle kesemez galiba. Bence de Sinan ilk 11 baslar ve ikinci yari falan Mitro girer ve fişi çeker.
Kadrolar ne zaman açıklanır kardolar.
Erkenden açıklansa bari![]()
Ali ağliyor yabanci sinir gelecek ondan turk aldik diye
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi