STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Her maci son macmis gibi oynayacagiz. Takimda herkes bu ligde neler dondugunun farkindadir. Onceden nasil yaptiysak yine herkese inat sampiyon oluruz. Konsantrasyon. Kazanacagiz bu maci..

Mitro geçen Cuma maç yapmış , hoca oynatır hazır gelen adamı.

Ben şahsen Luyindama oynayacağını, Mitroglou'nun yedek olacağını düşünüyorum. Maçın gidişatına göre alabilir. Hocanın 2 maçta 3 gol atan Sinan'ı oynatacağını düşünüyorum.

Fatih Terimin temel gorevi butun kadrodan full verim alabilmek. Son maclari eksik gecmeyen Sinan'i bu sebepten yeni transfer geldi bahanesiyle kesemez galiba. Bence de Sinan ilk 11 baslar ve ikinci yari falan Mitro girer ve fişi çeker.

Fatih Terimin temel gorevi butun kadrodan full verim alabilmek. Son maclari eksik gecmeyen Sinan'i bu sebepten yeni transfer geldi bahanesiyle kesemez galiba. Bence de Sinan ilk 11 baslar ve ikinci yari falan Mitro girer ve fişi çeker.
Unutmamak lazim ki o mevkii Sinan'in mevkisi degil. Yani ben olaya soyle bakiyorum Donk stoper oynuyor zorunluluktan yeni stoper geliyor kim oynar, yeni gelen stoper. Bilemedim. Hocam daha iyi bilir ?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim bildiğim tüm kulüplerin sınırı istemesi lazım , bu malın ve 3 -4 tane daha dalkavuk kulübün demesiyle olmuyor . Bence Anadolu klüpleri de istemez . BJK , FB ve ekstra 4 tane falan kulüp dışında herkes sınıra karşıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı almak inanılmaz önemli. Yapılan transferler birden 1 numaralı şampiyonluk favorisi yaptı bizi.
Bu baskı yaratır. Korku salmak için bu maçı almak inanılmaz önemli...

Ulan bu Galatasaray ömrümü yedi be bir gün kesin kalp krizinden gidecem valla.

Geri
Üst Alt