STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Sonunda kesilen ortalar yerini bulacak..uzun zaman sonra gercek bir forvetli kadromuzu izleyecegiz. 22. sampiyonluga katkisini vermeye baslar 22 numara..

Bu turgay demir denen zat diagne transferi alakalı kasimpasa ile yapılacak ikinci maç için şike imasinda bulunmuş buna tepki verilmeli alanlarımız a basarilar

Bu turgay demir denen zat diagne transferi alakalı kasimpasa ile yapılacak ikinci maç için şike imasinda bulunmuş buna tepki verilmeli alanlarımız a basarilar
Kimse ciddiye almıyor o gerizekalıyı o yüzden takılmaya gerek yok,cevap falan verilirse kendini bi halt zannetmeye devam eder.

DyaRqxoX4AAwW-J

Kraloglu
atacagi 2 golun mutluluguynan sahada dolasmakta

Ben luyi yi bekliyordum da sinanla başlar hocam sonra alır mitroyu diyordum ama hocam demek ki çok kızmış bu lavuklara ki bitirin emrini vermiş

Sanki biraz tırsıyom gibi bu maçtan, çok mu havalara girdik acaba

O sinan bidaha forvette zor oynar ziraatte bile oynayamaz

Çok gaza gelmeyelim ters bir sonuç da alabiliriz yeni transferler sonrası ilk maçlar zordur

Mitroğlu Diagne'ye hemşerim bu iş o kadar kolay değil mesajı vermeli.

Ayagimiz yere basmali. Bazi arkadaslar 3 transfer sonrasi Uefa avrupa ligini falan aliriz demeye baslamisti. Bugun umarim ilk isiklar belli olur. Temiz bir galibiyet olsun, yeterli

3 Brezilyalı
5 Afrikalı
1 Uruguaylı
1 Yunan
1 Norveçli

Galatasaray’ın başarısı için bir arada demek.

Geri
Üst Alt