STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Top yapamıyoruz arkadaşlar Marcao dışında oynayan yok. Mitroğlu napacak adama topmu attılar. Marcao çıkarıo ortaya ordan ileri gitmiyor top. İnşallah düzeliriz yoksa çok zora sokacaz işi

Alanya istediği kadar bassın, koşsun.

Bizim seviyemizde bir takım 2-3 pasla o baskıyı kırmalı.

İlk yarıdaki oyunun ilacı Selçuk'du. 0-0 bitse Selçuk girmeli derdim.

Evet bitik Selçuk dahi şarttı bize o arada.

Şimdi gol yedik ve işler değişti.

Selçuk ve Sinan girmeli bana göre.

kuş sensin,sizin gibiler esas kuş amacınız koskoca takımı batırmak,batırdınızda,sizden ve sizin desteklediniklerinizden kurtulduğumuz gün GALATASARAYIN kurtuluş günüdür..

e7892da4aba6b4f57c2d1e3df04d8f8c.jpg

Herzaman ağlamaktan bıkmadın yalak adam geçen yazdıklarından ve göt oluşundan ssonra hala forumda kalmaya utanmaman gülünç

Bekleyelim renkdaşlar maç sonu olsun ben inanıyorum

Bir de UEFA Avrupa Ligini falan alacağımızı söyleyenler vardı transferlerden sonra. Alanyaspor insanları iyi bir uyandırdı.

Alanyaya 1 kirmizi kart bekliyorum ,kornerden 1 gol 3 -1 alacaz

belhanda ve ndiaye bu takımı taşıyamaz. takımda net olrak 8 ve 10 numara sıkıntısı var 2 sezondur

Onyekuru Ömere yardıma gelmiyor.Ndiayede orayı kapatamıyor adamlar sağdan felç ettiler bizi

Arap ve Brezilyalı tayfayı her maça konsantre edemiyoruz.Sezon sonu Belhand Feghouli Fernando bu takımda olmayacaktır.Stopere laf söyleyemem.Adam da şaşkın rakip sürekli atak yapıyor.Ortasaha zaten yok.Her maç 10 üzerinden 7 oynayacak standartı olan oyuncular gerekli.Bir maç 10 bir maç 0 ile oynayan oyuncunun zerre faydası yok.Fatih hoca o moral bozukluğuna rağmen kenard hareketli,bizim ruhsuzlar ise durgun.4-4-2’ye dönmekten başka çare yok.Umarım bir mucize olur ve maçı döndürmeyi başarırız.

bu ortasaha nedir arkadaş bizim
28.dakikaya kadar alanyanin 12 faulune kart vermeyen hakeminde neyse... Delirmek üzereyim

Alanya iç sahada hep böyle oynuyor. Maçtan önce kazanmamızın çok zor olduğunu biliyordum ama nedense herkes farklı kazanacağımızı düşünüyordu. Hangi deplasman maçında rahat kazanmışız da ligin en iyi iç saha takımlarından birine rahat kazanacağız denildi anlamak zor. Oynanan futbola bakarsak 1 puan şu maç için çok iyi olur gözüküyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergen hiçbir yerden bilgisizlik veya yeteneksizlik gerekçesiyle kovulmadı. Bu adamın yapısı belli. Gamsız ve disiplinsiz bir adam. Futbolcuyken de böyleydi. Sergen, anlaşması zor bir adam olduğu için uzun süreli çalışılmıyor. Eğer sergen kendini işine verse, teknik direktör olarak büyük başarılar kazanabilecek futbol bilgisine sahip.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu td gamsiz olsa ne olur,

Net 1 yada 2 tanede kırmızı bekliyor bizi, Belhanda her an birine kafa atabilir basabilir.

Bu maçta 1 puan bile alsak şampiyonluk gitti bu arada 14 maçta 8 puanlık fark kapanmaz.

Feghouli, belhanda ve onyekurunun oldurdugu en az 10 tane atak saydim fazlasi vardir. Hucum hattin her gelen topu olduruyorsa ben kabahati ndiaye yada fernandoda bulmam. Iki orta saha resmen dayak yedi alanyaspor 5 lisi ile bogusmaktan. Feghouli ve Belhanda bu sertlige karsilik verecek tipte oyuncular degil. Onyekuru zaten uflesen yana yatar. Bu isi gezici top dagitici bir santrafor cozebilirdi ama ileride Erenin haci sakalli versiyonu ayri bir okuz var. Yani bu sistem ve oyun anlayisiyla puan alamayiz.

4-4-2 ye donup belhanda-sinan degisikligiyle sagdan soldan orta bekleyecegiz. donen toplari alip surekli orta. Karambolden bir iki tane atariz.

Alanya doping mi alıyor, teşvik mi alıyor napıyorsa hayatının maçını oynuyor. Hele Efecan hırbosunu izlerken ben bunaldım burda.

Bencede birseyler var, iyi tesvik almislar. Adamlar sinirini asti, sakatlik falan demeden oynuyorlar. Sanki dunya kupasi maci. Basaksehir sampiyon olacak, olmazsa Galatasarayi ulkeden sinir disi ederler. O bicim pis bir ligde oynuyoruz

Geri
Üst Alt