STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Şampiyonluk zaten zordu, biz ilk devre saçma sapan fb, rize ve bursa maçları ile kaybetmiştik şampiyonluğu. Kalan maçlarda puan hesabı yapan zaten şamoiyonlupun kaçtığını görür. Feneri kadıköyde falan yenmek lazım artık.
İkincilikte çok değerli bence.

Stoperlerimiz çok iyi, en azından bu sevindirici.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rıdvan Dilmen: "11 yabancıyla oynayabilirsin kuralı varsa Galatasaray'ın da 11 yabancıyla oynama hakkı vardır. Burda bir yanlış anlaşılma olmasın"

kazansaydik neler derdi

İbb kazanırsa bu hafta işimiz çok zor olur artık. Benim için bu deplasman maçı kilit maçımızdı .

Transferlerin bukadar geç yapılmasının faturasını çok ağır ödedik galiba.

Muslera olmasıydı 3 puan bizimdi ,artık art niyet ve sabote ettiğini düşünorum bunun yaptığı kaleciliği ismail de yapar

Bu linnesde bi garip, solda daha iyi oynuyor. Mariano çıkınca iki bekden katkı alamadık. Forvet zaten yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao çok feci Stoper. Ilerde büyük bir takıma gidebilir. Not edin bunu.
Resmen Thiago Silva

Yanlız Luyindama bana biraz Chedjou varı dağınık geldi.

Tabi değerlendirme yapmak yanlış olur, çünkü bu maç da çok faktör devreye girdi.

- Ilk maçı
- Geri dörtlü komple yeni
- Alanya deplasmanı, hiç çıkamadık...defans habere atak yedi.
Ortasaha hiç direnç gösteremedi.İlk yarı adam şaşırdı bi ara ne oluyor diye.

Ligin bittiği filan yok. 1 puan kötü değil. Hukumetsporu yenip saçma sapan beklenmedik puan kaybı yapmazsak şampiyonuz.

Basaksehir kazansada farketmez. Lig son 10 haftada oynanan oyunlarla belli olur. Can havliyle herkes puan alicak Basaksehirden.

Akhisarin bütün stoperleri sakat cezalı ordan ekmek çıkmaz malesef yenilip kümeye gidecekler gibi

Omer oynayipta kazandiğimiz mac sayisi yok denecek kadar azdir Mariano oyundayken bile kotu oynuyirduk.Marianonun Sakatlanip Omerin girmesi ne kadar berbat bir mac olacağini gosterdi ama herseye ragmen kazanabileceğimiz maci, tek pozisyonda golu buldugumuz maci, kalecimizin hersene yediği jeneriklik golu yiyerek verdik.

Şampiyon olacağız 1 puan iyidir
Bu köprünün altından çok sular akar
Hakemin neler yaptığını gördünüz
DERHAL BİR YÖNETİCİ SERT BİR AÇIKLAMA YAPMALI İNÇE İNÇE ÇALMASI HAKKINDA

BAŞLIĞA OLUMSUZLUK YAZICAK ARKADAŞLAR SAKİNLEŞSSİN ÖYLE GELSİN
Bu takıma İnan’ın!!!

Hoca neden konuşmuyor bilen varmı beyler ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin bittiği filan yok. 1 puan kötü değil. Hukumetsporu yenip saçma sapan beklenmedik puan kaybı yapmazsak şampiyonuz.

Başak takılmıyor ki bir türlü. Yarın bir umutla izleyeceğim maçı ama Akhisar feci durumda. Erken bir skorla dağılabilirler. Puan kaybı bize hayat verir ama aksi durumda işimiz zor.

Normal şartlarda iki deplasmandan 4 puan iyidir ama ben en azından Trabzon maçında takılır diyordum Başakşehir için. Orayı dönmeleri çok kritik oldu.

Lan hiç hakem konuşan yok ,bu ne oğlum başakşehire kupayı versinler

Geri
Üst Alt