STSL 18/19 H:20 | Alanyaspor 1-1 Galatasaray | MS | 2 Şubat

Bizi umutsuzluga iten şey geçen yıl.misal bu şerefsiz akbil bu denli kollanmadi,bu sene herşey aleni

Sinan da IQ resmen 0.

Ulan..

Orda direk şutu atsa GOL

Orda Badou ya pası atsa GOl

Sonuçtan ve oyundan bağımsız sene sonu fernando feghouli mariano belhanda gitmeli. Zihinsel olarak her maça konsantre olamıyorlar. 2 maç iyi 1 maç kötü durumdalar.

Hala deplasmanda top oynamıyoruz hakem makem alayının... insanların zamanına yazık ilk yarı karşı kalecinin adını duymadım alanya takım oldu sayemizde yarın başka bi takımdan 5 yer otururlar.

Ya Belhanda günün en iyi ismi Marcao ile birlikte hala car car konuşuyorsunuz gidin başka yerde ağlayın.

Mitroglou tüm hava toplarını aldı takım çöp gibi oynayınca top gelmedi. İkinci yarı olsa çok daha iyi görürdük.

Maçı Muslera ve Fatih hoca vermiştir. O golü altyapıda yemezler ayrıca Onyekuru dururken hem Mitroglou yu hem Feghouliyi alarak bitirdi. Sinan zaten topçu değil yeter artık, bir naz oynuyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mitroglou: "En iyi performansımı sergilediğimi söyleyemem ama bu maçtan önce sadece 1 kere antrenmana çıktım, kolay değil. Sonuçtan dolayı üzgünüm. Goller atmak istiyorum tabii ki ama benim gol atmamdan çok takımın kazanması önemli."

Twitterda gündem oluşturulmalı hemen acil ,başakşehire kupayı verin diye

Tabii ki lig bitmedi 8 puan hicbir sey ama hakem yonetimi istikrarli olarak art niyetli, bu iklimde bu farkin kapatilacagini ummak hayalcilik olur

Ben son donemdeki kamuoyundan sonra boyle hakemler gormeyiz saniyordum ama anlasildi bize bu sene sampiyonluk haram eylenmis

Bu maglubiyet evvela hakeme sonra Terim'in zeka yoksunlugu kokan degisikliklerine son olarak da orta sahamiza yazar

8-0 yenerizciler nerede? Maç sahada kazanılıyor birader. Haftaiçinden beri 2-3 transfer oldu diye şampiyon olduk havasındasınız. İyi olmuştur hem size hem takım için. Takımın kıçı yere iner biraz.

Katılır mısınız bilmem ama kadıköy deplasmanı gibiydi resmen, tüm takım mala bağladı ayakta duran tek tük topçu vardı. Muslera sezon sonu gönderilmeli... Ayrıca bir hakem çoluğuna çocuğuna sövdürecek kadar kötü olmamalı

Geri
Üst Alt