- 30 Kasım 2008
- 9.506
- 3.760
- 1.748
hoplatırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik ekip hafta içinde darmadağın oldu maalesef; umarım toparlanmıştır..topçularımıza ve teknik ekibimize güvenioruz
ugur begeniye bak,üzerinde iki kalp var.biri musap biri vasfi onların
Trabzonsporun forumuna goz attim ve sunu farkettim: adamlar gercekten kaliteli ve saygi cercevesinde yaziyorlar. Karsi takimi rencide edecek sekilde yazip kendilerini yuceltme pesinde degiller. Bir antu olmadigi kesin. Hosuma gitmedi degil.
Mert ve saygili rakip taraftar herzaman bas tacidir.
hamsileri yok etmeliyiz
trabzonspor'un ilk maçta 4-0 yendiği takıma karşı oynayacağı sıradan bir maç. eksiği var veya yok trabzonspor için fark etmez. ilk maçta da 4 eksiği vardı, galatasaray ağır favoriydi, maç başladı. milyon euro'lar alan belhanda gencecik yusuf karşısında ezildi. nwakaeme maicon'u japon'u kulağından tutup sikip attı. galatasaray üst üste iki pas yapamadı. nwakaeme taşak geçe geçe topu ağlara yolladı. maç 3-0'ken fatih terim daha fazla gol yememek için takımına zaman geçirmek için emir verdi. görmedik sanmasın kimse. şimdi galatasaray taraftarına bakıyorum, o 4-0'lık skor içlerine nasıl işlemişse hala çıkaramamışlar. bütün sene bu maçı beklediler yavrucaklar. trabzonspor için sahaya çıkıp oynayacağı sıradan bir maç bu. trabzonspor'un defasında eksikler var fakat orta sahasında sosa, abdülkadir, yusuf, parmak gibi son derece etkili silahlar var. ileride rodallega, ekuban gibi adam yiyici ciğersiz forvetler var. amiri, nwakaeme gibi kanatlar var. savunmada son zamanlarda hatasıza yakın oynayan hüseyin türkmen, toure ve hosseini gibi bir yiğit var. ıbanez ve ahmet kamil de ligi az çok bilen ortalama futbolcular. kalede uğurcan'dan daha yetenekli olan arda akbulut var. bu istanbullular trabzonspor'un altyapısını, kendilerindeki vitaminsiz altyapı futbolcuları gibi zannediyorlar. trabzonspor tam kadro çıksa bu maç trabzonspor'un elini kolunu sallaya sallaya, eze eze alacağı bir maç olacaktı ilk maçtaki gibi. bakalım yedeklerle, 17 yaşındaki çocuklarla neler yapacak. hep beraber izleyip görelim. galatasaray üst düzey bir futbol oynuyormuş da sanki trabzonspor ezilecekmiş. nwakaeme tek başına luyindama'nın marcao'nun boynuna nasıl dolayacak açın izleyin. siz trabzonspor'u inegölspor mu sandınız lan.

Fernando yok malesef. Onun yerine Donk oynayacak gerisi tam kadro oluruz. 3 puan net.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Trabzonu bu kadar eksikle yakalayip Fernando hariç tam kadroyken fark atamazsak şampiyon falanda olmayalim.
Ibreti alem için 5 tane atmamiz lazim.
Diagne reisin küsküyü vereceği musabaka. Beklemedeyiz.
Trabzondan.nefret ediyorum. Tek farklı galibiyet bize hakaret olur. Cikin acimayin.
Hafta güzel başladı dahada güzel olacak.
Basaksehir kaybetseydi bambaska bir havada oynanirdi bu maç. Simdi 11 puan panigi ile oynayacagiz.
Eveeetttt napiyoruz napiyoruz
Koyuyoruz koyuyoruz
İşte şimdi bu maç daha anlamlı hale geldi. Başakşehir puan kaybetti.
Hem puan farkını azaltmak hemde yeniden kenetlenmek için çok önemli bir maç.
Ali Sami Yen yarin tamamen dolmalı ve Trabzonu paramparça etmemiz lazimHaydi Galatasarayım. Acımak yok hamsilere
Uzun zaman sonra ilk defa fark bekliyorum.
BUGÜÜNNNNNNNNNN GÜNLERDEEEENNNNNNNNNNN ŞANLIIIIII GALATASARAYIMIIIIIZZZZZ !!!!YENİDEN MÜKEMMEL BİR FIRSAT AYAĞIMIZA GELDİ. ILK YARIDAKI MAÇ SONUNDA GEÇİLEN ALAYLARI, GSSTORE'A YAPILAN SALDIRILARI UNUTMADIK. KENDİ SAHAMIZDAYIZ, HOCAMIZIN ACISI VAR. BAŞAKŞEHİR PUAN KAYBETTİ.
KISACASI KAZANMAK IÇIN TÜM ŞARTLAR OLUŞMUŞ DURUMDA.ŞİMDİ SIRA KAZANMAKTA SALDIR GALATASARAYIMMMM !!!
#BugünGünlerdenGALATASARAY
#RakipTrabzon #HamsiAvı #İntikamGünü
#FatihinAslanları #Hedef22
Ekşi’dan alinti. Sagolasin bu yorum sonrasında açayip gaza geldim sabah sabah![]()
Hadi ben 1 kere yazmisim.Kolay kolay fark atariz da yazmam fakat Yigit yenilmemiz icin her seyi yapmis yine.Boyle giderse mac konularindan mihlayacagimZor bir mac bizi bekliyor.
"Cimbom ecel terleri döktü"
Hadi ben 1 kere yazmisim.Kolay kolay fark atariz da yazmam fakat Yigit yenilmemiz icin her seyi yapmis yine.Boyle giderse mac konularindan mihlayacagim
Ekşi’dan alinti. Sagolasin bu yorum sonrasında açayip gaza geldim sabah sabah![]()
Defans dörtlümüz sarhoş çıkmıştı sanki o maç sahaya. Maicon hele her gol bir hata yaptı. Gider 4-0 yenilirsen bunlar böyle konuşur iste. Bugün bu maçın cevabını verirsek eğer sesleri kesilir.