STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Herkeste sanki rakip PAF takımıyla sahaya çıkacakmış gibi bir hava var, ve bu çok tehlikeli bir durum..
1-0 a razıyım..
öyle asariz keseriz diyenleri gördükce daha cok tedirgin oluyorum. karsimizdaki rakibin trabzonspor oldugunu unutursak paspas yaparlar

wakaeme,rodallega, ömür bunlar yetenekli futbolcular. bizim orta sahanin hali ortada. kalecimiz karpuz tutacak vaziyette bile degil.

erken bir gol bulup seyirciyi arkamiza almazsak isimiz zor.
en son kalecisiz rakimiz olan schalkeye sut cekemediydik

Yanlız olmadığımı görmek güzel. Çoğunluk 3-5-7 gol diye açık arttırma gibi yazıyor, sanki adamlar Trabzon'dan rastgele buldukları 11 kişiyle çıkacaklar sahaya. Her türlü zor maç. En son kaleci yok diye sevindiğimiz takıma iki maçta tek gol atamadık

Fenerbahçe maçı öncesi hava hakim genel olarak taraftarda. Yine fark tahminleri havada uçuşuyor. En son 60.dakikada oley cektiğimiz maçın sonunu getiremedik hatırlarsanız. Üstelik kariyer maçlaŕını hep bize karşı oynayan Yusuf, Abdülkadir ve oynarsa Sosa gibi tehlikeli ayakları var. Şu genel hava nedeni ile tırsmıyorum değil.

Fenerbahçe maçı öncesi hava hakim genel olarak taraftarda. Yine fark tahminleri havada uçuşuyor. En son 60.dakikada oley cektiğimiz maçın sonunu getiremedik hatırlarsanız. Üstelik kariyer maçlaŕını hep bize karşı oynayan Yusuf, Abdülkadir ve oynarsa Sosa gibi tehlikeli ayakları var. Şu genel hava nedeni ile tırsmıyorum değil.
Sorun da burda 2 veya 3 atsak bile bir an bile durmamamız lazım,burda tribünlere de görev düşüyor nolur şu telefon şovunu yapcaz diye tempoyu düşürmeyin

2-0 öne geçip iki tane maç verdik. Taraftar gevserse gene yandık.

Bu defans ve orta saha hattına sahip Trabzon'a karşı en normal beklenti farktır açıkçası böyle yakalamışken parçalayacaksın, Karabüğün leş sol beki ve Kamil Ahmet kanatlarda kalede daha prof maçı olmayan kaleci orta sahada defansif güçte adam yok ve yumuşak lami cimi yok ezeceksin. Trabzon denen iğrenç camiaya duyulan nefret ve ilk maçtaki o skorun rövanşı gibi ekstra faktörleri saymıyorum. Rodallegaya top bile göstermeyeceksin böyle bir maçta o kadar net.

Zaten şu maçı kazanamazsak en azından şampiyon olamayacagimiz kesinleşir başımız daha fazla agrimaz.

Kazanalım yeter. Takımın ritm yakalaması gerek. Kırılma maçı olur kazanırsak.

Taraftarin gevsemesi yuzunden takim maci veriyorsa bi zahmet sampiyon olmasin o takim

Selçuk N'Diaye Belhanda üçlüsüyle maça çıkacak taraf biziz, bu özgüven nereden geliyor acaba ? Zaten takımda güven veren 3 oyuncu var, onlar da biri stoper biri sol bek.
Trabzonspor'un gençlerle çıkması da dezavantaj bile olabilir bizim için. Beklenti olmadığı için rahat rahat toplarını oynayacaklar. Tek sıkıntıyı kalecileri yaşar. Biz de genelde kalenin içine girmeye çalıştığımız için onun da bir önemi kalmıyor. Uzaktan şut tehdidimiz de pek yok.
Özetle, bu maçı alırsa Diagne alır. Hücumda güvendiğim tek isim o.

Trabzonspordan korkacaksak veya çekineceksek hemde aslantepede oho ölmüşüz biz verelim kupayi basaga kardesim ne de olsa adamlar 4 atti demi deplasmanda
Ya yürüyün enerji düsurmekten baska ise yaramayan insanlar var.
BU TAKİMİN BASİNDA LEEDS DEPLASMANİNA CİKAN BİR HOCA VAR.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt