Zafer Gökhan Güney
Sarı Üye
- 6 Haziran 2015
- 669
- 588
- 853
Sosa kesin ilk 11 mi?Hadi hayirlisi. Tek korktugum Sosa ve Yusuf un sutlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosa kesin ilk 11 mi?Hadi hayirlisi. Tek korktugum Sosa ve Yusuf un sutlari
Herkeste sanki rakip PAF takımıyla sahaya çıkacakmış gibi bir hava var, ve bu çok tehlikeli bir durum..
1-0 a razıyım..
öyle asariz keseriz diyenleri gördükce daha cok tedirgin oluyorum. karsimizdaki rakibin trabzonspor oldugunu unutursak paspas yaparlar
wakaeme,rodallega, ömür bunlar yetenekli futbolcular. bizim orta sahanin hali ortada. kalecimiz karpuz tutacak vaziyette bile degil.
erken bir gol bulup seyirciyi arkamiza almazsak isimiz zor.
en son kalecisiz rakimiz olan schalkeye sut cekemediydik
Sorun da burda 2 veya 3 atsak bile bir an bile durmamamız lazım,burda tribünlere de görev düşüyor nolur şu telefon şovunu yapcaz diye tempoyu düşürmeyinFenerbahçe maçı öncesi hava hakim genel olarak taraftarda. Yine fark tahminleri havada uçuşuyor. En son 60.dakikada oley cektiğimiz maçın sonunu getiremedik hatırlarsanız. Üstelik kariyer maçlaŕını hep bize karşı oynayan Yusuf, Abdülkadir ve oynarsa Sosa gibi tehlikeli ayakları var. Şu genel hava nedeni ile tırsmıyorum değil.
Fenerbahçe maçı öncesi hava hakim genel olarak taraftarda. Yine fark tahminleri havada uçuşuyor. En son 60.dakikada oley cektiğimiz maçın sonunu getiremedik hatırlarsanız. Üstelik kariyer maçlaŕını hep bize karşı oynayan Yusuf, Abdülkadir ve oynarsa Sosa gibi tehlikeli ayakları var. Şu genel hava nedeni ile tırsmıyorum değil.
Taraftarin gevsemesi yuzunden takim maci veriyorsa bi zahmet sampiyon olmasin o takim
Kadroya alinmis+butun hafta antrenmana katildiSosa kesin ilk 11 mi?
Kadroya alinmis+butun hafta antrenmana katildi
Parmak sosa
Abdus Yusuf Nwakaeme
Roda
Yaparlar