Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
5e iniyor yanliz mac fazlasiylagalip gelerek basaksehirle puan farkını 3e indirecegimiz mac.(hesaplamam bu sekilde)![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5e iniyor yanliz mac fazlasiylagalip gelerek basaksehirle puan farkını 3e indirecegimiz mac.(hesaplamam bu sekilde)![]()
Biz bunlardan once mi oynuyoruz? (Bunlar yarin kazanir). Ts macindan sonra Fark 2 olur5e iniyor yanliz mac fazlasiyla![]()
hic bisey anlamadim daha detayli pleaseBiz bunlardan once mi oynuyoruz? (Bunlar yarin kazanir). Ts macindan sonra Fark 2 olur![]()
Biz bunlardan once mi oynuyoruz? (Bunlar yarin kazanir). Ts macindan sonra Fark 2 olur![]()
yani ts macindan sonra fark 5Fark 11 olucak sonra bu maç oynanacak Musap
eger biz önce oynasaydik fark 5 e düserdi, biz bunlari evde yeneriz varsayiyorum 2 olmus olurdu bunlar oynayana kadarhic bisey anlamadim daha detayli pleasenadil 2ye iniyor basakla farkimiz..basak sampiiii...loading
musappppp bitti lig bitti gelen gecen yatacak basaga, basak yenip 8e cikarsa fark gecmis olsun.eger biz önce oynasaydik fark 5 e düserdi, biz bunlari evde yeneriz varsayiyorum 2 olmus olurdu bunlar oynayana kadar
SahadaCagne'nin cezası bitiyor mu?
yarin fark atarlar. Akhisarin stoperleri yok. neyse önemli olan 2.olmakmusappppp bitti lig bitti gelen gecen yatacak basaga, basak yenip 8e cikarsa fark gecmis olsun.
yarin fark atarlar. Akhisarin stoperleri yok. neyse önemli olan 2.olmak
Ne olursa olsun Cl e katilmak sart. Playoff artik o kadar da zor degil2.olsan ne olacak sanki Avrupa'da maç alabiliyorsun 2 eleme geçecen, son bilmem kaç maçta 1 tane aldık. SADECE.
Ne olursa olsun Cl e katilmak sart. Playoff artik o kadar da zor degil
Mitro haric tam kadroyuzFenerbahçe playofflarda Benfica ile eşleşmisti. Bakalım biz ne yapacağız bir ölçüt olabilir.
Ne olursa olsun Cl e katilmak sart. Playoff artik o kadar da zor degil
fransa haric digerleri gecilebilir+ zenitYav he he Alanya'yı yenemiyoruz daha Portekiz, Hollanda, Rusya, Fransa takımlarını eliyecez zaten sadece 4 büyük ülke takımları yok gerisi aynen duruyor hatırlatırım.