Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alanya maçından önce bir renkdaş 5-0 kazanacagımızı soylemişti, ben de "bu tip gayri ciddi postlar atmayın. 1-0 olsun, bizim olsun" mealinde yazmıştım. Şimdi yine aynısını yazıyorum. Fegouli 2 gol 2 asist gayri ciddi bir post olmuş. Yenelim, gerisi önemli değil.
Muslera
Luyindama Ahmet Marcao
Linnes Belhanda Ndiaye Nagatomo
Feghouli
Mitroglou Diagne
donkun sözlesmesini uzatmamaya calisiyorum üstad eldeki malzeme bu
?Muslera
Luyindama Ahmet Marcao
Feghouli
Mitroglou Diagne
433 yapip Fernando yerine Selcuk'u yazsaydin baridonkun sözlesmesini uzatmamaya calisiyorum üstad eldeki malzeme bu
abdüssamedi koysak oynar herhalde orta sahada selcuk kadar ama hoca tercih etmiyor. taraftarin önüne atmak istemedigini anlayabiliyorum ama selcuga falan hic gerek yok. selcukta fernandodan kötü degil bu arada, fernando selcugun gerisine bile düsmüs olabilir fizik olarak.433 yapip Fernando yerine Selcuk'u yazsaydin bari
abdulsamed sakattı murhan baby boyabdüssamedi koysak oynar herhalde orta sahada selcuk kadar ama hoca tercih etmiyor. taraftarin önüne atmak istemedigini anlayabiliyorum ama selcuga falan hic gerek yok. selcukta fernandodan kötü degil bu arada, fernando selcugun gerisine bile düsmüs olabilir fizik olarak.![]()
Muslera
Luyindama Ahmet Marcao
Feghouli
Mitroglou Diagne
donk selçuk badou mu :'(Uykusuz gecelerin ardindan bir 11 cikardim sonunda
3.5m
Linnes Luyindama Marcao Nagatamo
Donk
Selcuk Badou
Feghouli Diagne Belhanda
Onye ve Mitro hamle oyuncusu olarak yedekte durur