STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Meler'i vermezler Trabzon-Basak macindan sonra.

Cuneyt mac almadi gecen hafta.O olur buyuk ihtimal.

Bip'in Donk ve Mugdat haberi dogruysa ki bence dogru Donk oynamaz Selcuk olur.

BAM BAM BAM izlemek istiyorum

Taraftarin da destegiyle coskulu bir futbol izleriz

Alanya maçından önce bir renkdaş 5-0 kazanacagımızı soylemişti, ben de "bu tip gayri ciddi postlar atmayın. 1-0 olsun, bizim olsun" mealinde yazmıştım. Şimdi yine aynısını yazıyorum. Fegouli 2 gol 2 asist gayri ciddi bir post olmuş. Yenelim, gerisi önemli değil.
40931

Muslera
Luyindama Ahmet Marcao
Linnes Belhanda Ndiaye Nagatomo
Feghouli
Mitroglou Diagne​

Bu hamsilere şansımız tutmuyor skor tahmini yaparken onu da göz önüne alın. Geçen sene arenada 5-0 bitecek maçı ittir kaktir 2-1 bitirdik.

İlk yarıda çok çok kotu yenilmiştik.. Ve maç sonunda stadın skorboardunda alaycı ifadeler, skor hoparlörunde rencide edici muzik ve sahada oynayan hamsiler vardı.. Umarım motivasyon ustası FT bu maçı bastan sona oyunculara izletir. Bu bile bizim bu maça kenetlenmemizi ve yenmek için extra efor sarfetmemizi saglar.

İsmail çipe
Linnes luyi marcao nagotomo
Selçuk ndiaye
Belhanda
Feghouli Diagne onyekuru​

433 yapip Fernando yerine Selcuk'u yazsaydin bari
abdüssamedi koysak oynar herhalde orta sahada selcuk kadar ama hoca tercih etmiyor. taraftarin önüne atmak istemedigini anlayabiliyorum ama selcuga falan hic gerek yok. selcukta fernandodan kötü degil bu arada, fernando selcugun gerisine bile düsmüs olabilir fizik olarak. :D

abdüssamedi koysak oynar herhalde orta sahada selcuk kadar ama hoca tercih etmiyor. taraftarin önüne atmak istemedigini anlayabiliyorum ama selcuga falan hic gerek yok. selcukta fernandodan kötü degil bu arada, fernando selcugun gerisine bile düsmüs olabilir fizik olarak. :D
abdulsamed sakattı murhan baby boy

Onyekuru her türlü ilk 11’de başlayçaktir. Saçmalamayin.

Belandasız kadro yazıyosunuz ilginç gerçekten
M.Kapılı kadrolar daha gerçekçi olurdu

Geri
Üst Alt