- 13 Ekim 2014
- 109.869
- 59.195
- 4.708
kime soracaktim yetip yetmedigini? cöp gidene kadar diyecegim, var mi?yeter beee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kime soracaktim yetip yetmedigini? cöp gidene kadar diyecegim, var mi?yeter beee
Eski GSC de oyuncularımıza çöp diyen olduğu vakit ceza gelir di.kime soracaktim yetip yetmedigini? cöp gidene kadar diyecegim, var mi?
kime soracaktim yetip yetmedigini? cöp gidene kadar diyecegim, var mi?
Antuvari yorumlar yok. Sevmedim.STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu - BordoMaviNet
Zor maç olacak, rakipte Fernando cezalı duruma düştü. Bizde de Novak ve Uğurcan'ın durum kritik. İnşallah kaybetmeden döneriz. https://www.youtube.com/watch?v=FkP_nKFaul8forum.bordomavi.net
Biraz hamsilerin yorumlarina bakalim Macin havasina girelim yavas yavas
keske belhanda cöpünü cikarip, fegh oraya ve yunusu kanada atsak. Hatta selcuk bile daha iyi olur o cöp yerine
Ustekiler yazar yeter sana noluyobokunu cikariyosun yeter
Şut çekemedikKeşke as kalecileri olsaydı. Aklıma Alexander Nubel geliyor iki maçta tek gol atamadık şu herife.
Belhanda degil takimin yarisi olmadiginda gordukEski GSC de oyuncularımıza çöp diyen olduğu vakit ceza gelir di.
Belhanda pas istasyonu demek, ofansif akıl demek... Olmadı vakit takımı gördük.
Arda akbulut umraniye macinda iyidi ama umraniye maci o. Kendi sahalarinda pek baskı yoktu uzerinde. Rakip bir alt ligdenKeşke as kalecileri olsaydı. Aklıma Alexander Nubel geliyor iki maçta tek gol atamadık şu herife.