STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Arda akbulut umraniye macinda iyidi ama umraniye maci o. Kendi sahalarinda pek baskı yoktu uzerinde. Rakip bir alt ligden
Simdi bu çocuk 18 yaşında. Arenada o bogucu atmosferde emin ol.dizleri titreyecek
Bu fırsatı degerlendirirsek ts kalesi follos olur
Cagne feguli falan sov yapacak gibi. cok hayvani duygulara sahibim.bu mac
Umarim.yanilmam.

Temennim Tolga Zengin'in ilk maçı gibi olması 20 dakikada 4-0 ama olmazsa da şaşırmam. Genç kaleciler şov yapıyor artık...

Yenmeliyiz neden mi ? En yakın rakibimiz evinde beklenmedik bir maçta puan kaybetmiş , büyük umutlarda aldığımız forvetin ilk maçı taraftara kendini göstermesi gerek , hocamız, kulübümüzün sembollerinden bir adam babasını kaybetmiş ona güzel bir galibiyetle moral vermek lazım ...

Hamsilerin kalecisi yok 18 yaşında çocuk geçecek kaleye. As sağ bek ve sol bekleri yok. Yerlerine oynayan iki bekin boyları 1.70 ve çöp oyuncular. Üstelik stoperleri de kısa. Orta sahaları pert diyebiliriz. Normal şartlar altında silindir gibi üzerlerinden geçmemiz gerekiyor.
Donk, ndiaye, belhanda orta sahası ile net bir şekilde ezeriz fakat hakem de bunun bilincinde olacaktır. Dolayısıyla Donk ve ndiaye yapacakları ilk faulde sarı kart görecekler. Durumu dengelemek için. Çok dikkatli olmamız lazım.

Belhanda'nın duran toptan asisti var golü de Diagne, Marcao veya Luyindama atar. Ts'nin stoperleri hava toplarında kötü.

Umarım taraftar cehenneme çevirir sahayı hamsilere! Nefret ediyorum bunlardan!

Şöyle 2-3 farklı falan net bir galibiyet ile şampiyonluk yürüyüşümüz başlasa be cidden çok heyecanlıyım, Okul başlıyor Pazartesi ama tek düşüncem şu maç

Kazanmak beni sevindirmez rencide etmeliyiz..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galibiyet değil tecavüz istiyorum tecavüz

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cif Forvet yaparmi acaba?
Tahminimce temkinli bir oyun gorecegiz 2. yari oyundan memnun ise cift forveti dener bence.

Tek beklentim sahada ne yapacagini bilen topcular gormek, kendi kafalarina gore oynasinlar diye sahaya surulmus herifler gormekten biktim.

Planli ataklar gormek guzel olur.

Sen ne dersin?

Geri
Üst Alt