STSL 18/19 H:21 | Galatasaray 3-1 Trabzonspor | MS | 10 Şubat

Trabzonun özelliği bu şehrin toprağından mıdır anlamadım. Kupamızı çaldılar diyenlere karşı maç alamazlar , şike döneminde onlara tek destek veren kulübe küfrederler, tff ye sallarlar , onu oraya atayan iktidarı da %70 le seçmeyi es geçmezler. ?

Serdar Ortaç'ın Trabzonlular için yazdığı şarkı.

YENİN gerekirse PARCALAYİN olmadi *

eyvah eyvah, şu zamana kadar hiç umutsuzluk yoktu... AMA iddia oranları 1.50 ye 4 olmuş. Bu oranlar genelde 02çş biter

Ersun'un ilk Erzurum maçında da baya yüklenme olmuştu patladı 2 gündür de Galatasaray'a acayip yüklenme var dünyada

MUHTEMEL 11

41293

Kalede 18 yaşında bi çocuğun olmasına rağmen bizim dengesizler yay çevresinden şut çekmez kesin. Ah ulan şöle bombalayan bir 10 numaramız olsada yay çevresinde vuracak diye heyecanlansak.

Bizim apaçi ancak ya orda top kaptırıp kontra yediriyor yada yana pas atıyor

Trabzon'da Sosa yedek başlar. Novak, Onazi, Pereira ve Uğurcan yok.

Abdülkadir, Nwakaame, Yusuf ve Rodallega yırtınacaktır. Bekleri hucüma çıkmayacaktır fazla. O bölgeye yerleşip bitirmeliyiz.

bu sezonki en kolay maçlardan biri olacaktır trabzon orta sahasının bizim orta sahaya direnme şansı yok sadece uzaktan şutlara kalırlar mac trabzon yarı sahasında geçer kanatları etkin kullanarak bitiririz ilk yarıdan işi.Bol korner kullanacağız sürpriz luyindama marcao golu görebiliriz

Devre arası kondisyon yüklemesi ve sonucları bakımından ilk iki maç üstün tempoyu görünce şampiyon oluruz umudum artmıştı ama son anlanya macı içine etti moralimin, üzerine birde hatay maçındaki gamsizlik tuz biber ekti umutlarıma. Mitroglunun etkisizligide çabası. Umarım diagne katılımıyla ve bugunki maçtaki silkinme derecesi ile umudum yenilenebilir. Merakla macı bekliyorum. insallah beni yaniltirlar.

Geri
Üst Alt