- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Luyindamanin nesi varLuyindama ve Diagne tarihin en büyük kazığı dediğimde kuş ilan edenler futboldan anlamadıklarını kabul etmiştir umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luyindamanin nesi varLuyindama ve Diagne tarihin en büyük kazığı dediğimde kuş ilan edenler futboldan anlamadıklarını kabul etmiştir umarım
Ahlaksiz amadiagne yerine trezeguet'i alsaydık keşke,müthiş topçu.. tek başına oynuyor
Ins renkdas.Aynen Cagne kazığından sonra bir kazık daha fena olmaz bence. İnşallah bu salağı da alıp kulübün parasını çöpe atarlar.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Luyindama ve Diagne tarihin en büyük kazığı dediğimde kuş ilan edenler futboldan anlamadıklarını kabul etmiştir umarım
yok 50milyonBu diagne hiyarina 13m euro verdiler, bu terim denen kebapci bir daha oyuncu almasin. Bi mok bildigi yok, sneijderi begenmeyen elaman iste. Bu diagneye nasil 13m euro verilir
Ayı değil miydi o?Lutfeb baska.lakap bulalim çuval Volkanin lakabı
Gomis atardı meselahakeme vara gitmiyon diye elestiri mi olur ya vardan hakemi cagirirsalar anca o zaman gider hadi su an vara gidiyoruz demesini bekliyorsaniz yanlis.
Penalti olsa bile biz kendi oyuncumuzda hata arama pesine duselim arkadas adam nefis atmis sadece o gotu kaldirip bir adim onde olacaksin ve topa vuracaksin
ohoo atmak kelime mi atar oyuncuyuda kaleye sokardiGomis atardı mesela
3 yersek iyi eğer benfica tam takım çıkarsa ağır hezimet bekliyorum.Benfica deplasmanda en az 3 tane atar bu takima aha buraya yaziyorum.