STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Trezeguet hayatının topunu oynamaya çalışıyor.. Ama luyindama gibi ağır bir adam bile durdurmaya başladı..

Bu diagne hiyarina 13m euro verdiler, bu terim denen kebapci bir daha oyuncu almasin. Bi mok bildigi yok, sneijderi begenmeyen elaman iste. Bu diagneye nasil 13m euro verilir

hakeme vara gitmiyon diye elestiri mi olur ya vardan hakemi cagirirsalar anca o zaman gider hadi su an vara gidiyoruz demesini bekliyorsaniz yanlis.
Penalti olsa bile biz kendi oyuncumuzda hata arama pesine duselim arkadas adam nefis atmis sadece o gotu kaldirip bir adim onde olacaksin ve topa vuracaksin
Gomis atardı mesela

Hayatımda bu kadar ortasahada top kaybı yapan bir takım daha görmedim bu nasıl bi rezalettir ya rabbim,kanatlar dışında orta alanda 2 pas yapamıyor embesil sürüsü.Kaptırılan bütün toplarda tehlikeli atak oldu,ulan pas yapamıyorsun topu şişir bari, kaybettiğimiz toplardan pozisyon yemekten sıkılmadınız mı artık. Donk ne oynadı 45 dakika bi bk anlamadım ben.

Hafif Bi sakatlık geçirsede mitroyu alsa ya.

5lik yapmamız gereken bir ilk yarıydı.Oynadığınız laubali oyuna sokayım.Linnes ve Onyekuru yerine Emre ve Mariano girmeli.

Marcao da Luyindama da gelecek vaadeden topcular o nedenle umitliyim. Diagne Gomisin bir kalite asagisinda bir topcu. Trezeguet Feghouliyi top diye oynar. Fizik kalitesini begendim. 10 milyon verilecekse trezeguetye verilmeliydi cagneye degil.

Geri
Üst Alt