Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.493
- 14.081
- 1.728
Henrynin bizde en kötü macidir bu. Hic birsey yaptigi yok. Topla 10 kere bile bulusmamistir belki. Girsin Emre yada Yunus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onyekuru deli ediyor beni ya. hattrick yaptı diye götü kalkmış acayipCagne sahtekarlığı bıraksın. Saçı kessin. Gol atar. Onyekuru'nun yerine Akbaba veya Akgün'ü oynatsaydık en azından kanat boş olmazdı. Eleman yerinde yok.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 yersek iyi eğer benfica tam takım çıkarsa ağır hezimet bekliyorum.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre çok çabuk hücuma çıkıyor bu yönüyle fayda sağlar gibi. Diagne çok yere düşüyor biraz daha sağlam kalması lazım. Selçuk kanatlara iyi paslar atıyor. Onyekuru yine etkisiz. Linnes görevini yapıyor. Luyindama mükemmel gerçekten kim bulup aldirdiysa bu adamı helal olsun. Marcao bizden biri gibi. Genel olarak ne kadar insanlar nefret etsede Belhanda ve Feghouli bu takımın en yetenekli oyuncuları. 2. yarı farkı arttırmalıyız.
İkisi de onunAyı değil miydi o?
İyi ki mitroğlunu almışız bu diagne ile sezon geçmez
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu yediği sarı kart tam dayaklık gerçekten şımarık bebe.onyekuru deli ediyor beni ya. hattrick yaptı diye götü kalkmış acayip