STSL 18/19 H:22 | Kasımpaşa 1-4 Galatasaray | MS | 17 Şubat

Hoca bu maçta baskılı oynatmayacak muhtemelen geride bekliyecez o yüzden donk ve lescuk gibi 2 ağır adamla oynuyor
Geride bekleyip kontra ariyacaz gibi

Fernando niye yok kadroda cidden. Zaten benfica macında oynamayacak bıraksaydık son nefesine kadar koştursaydı. Ya da selcuk benfica macına kadar pratik yapsın diye mi oynuyor anlamadım
Fernando ölmüş, bitmiş...ancak okey de döner.

Çok doğru bir hamle. Ligin en iyi DMCsi olmuş sana Mustafa Sarp.

Aynı hamam aynı tas kadro çıkmıyor, bu da bir şeydir bence. Keşke Yunus'u oynatıp Feghouli'yi merkeze atsaydı hoca. Malum çöpü de görmemiş olurduk ama hoca Muslera'dan önce yazıyor tahtaya.

23 sene sonra ilk defa Denizli ve Terim karşı karşıya geliyormuş.

Terim hoplatacak.

Kazanacağız.

maçı bağladık beyler diagne transferi dolayısı ile

hocada belli başlı adamları dinlendirmiş

Tırezege 3 aydır gol atamıyormuş, bize atar anasını satim.

Uzun zamandır yoktum biri demiş öldü; şimdide yazsınlar #Xelcuk geri döndü!

Bize söylet Capitano

xelcuk___selcuk_inan___xavi_hernandez___by_gokalp10_d5ys8iy-pre.webp

Ulan takım gol attığında veya kazandığında ortada olmayan adamlar yine kadro üzerinden vurmaya başlamış. Bu kadar belli etmeyin kendinizi olm. Küme düşeceksiniz hala derdiniz GS.

Nagatomo yorgunluktan bitmiş. Ömer'in Sabri'yi aratan performanslarını biliyoruz. Mariano hazır olsa o oynar zaten. Linnes'de sola geçerdi mecburen. Benfica maçında Mariano'yu da gördük hazır olmadığını. Sonradan girmesine rağmen bi halt yapamadı.

Fernando denen rezil yok. Olması gereken bu.

Ndiaye de son maçta çok top ezdiğinden yedek olabilir. Veya hamle oyuncusu olarak tutuyordur 2. yarıda enerjisinden faydalanmak için.

Tek eleştirebileceğim nokta Onyekuru. O da hocanın tercihidir der geçerim.

Oyuncu tercihleri nafile, Bam Bam Bam şahane.
41893

Başarılar Aslanlar !

Ulan takım gol attığında veya kazandığında ortada olmayan adamlar yine kadro üzerinden vurmaya başlamış. Bu kadar belli etmeyin kendinizi olm. Küme düşeceksiniz hala derdiniz GS.

Nagatomo yorgunluktan bitmiş. Ömer'in Sabri'yi aratan performanslarını biliyoruz. Mariano hazır olsa o oynar zaten. Linnes'de sola geçerdi mecburen. Benfica maçında Mariano'yu da gördük hazır olmadığını. Sonradan girmesine rağmen bi halt yapamadı.

Ndiaye de son maçta çok top ezdiğinden yedek olabilir. Veya hamle oyuncusu olarak tutuyordur 2. yarıda enerjisinden faydalanmak için.

dogru tabiki takımı oyuncuları en iyi bilen hoca fakat ndiayeyi kesmesi mantıksız olmus ortasahada 2 tane duran adamla oynuyoruz

önde baskı yapmayıp uzun top oynayacaz heralde

Aynen.... Onyekuru konusu bencede rahatsız edici durum. Milletin Belhanda'yı yükleniyor ama bu takımın en büyük sorunu belkiide bu bencil herif.
Savunmaya yardım etmemesi ayrı fiyasko üstelik.

Yunus hatta hiç tutmadığım Sinan'ı bile tercih ederdim...

Golü var bunun bukadar eleştiri sonrası :)

Şu maça 3 puan yazallım yaaaaa

Aha beine FT çıktı

bunlar neyin pesinde :|

Geri
Üst Alt