STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Bu maçı bir şekilde kazanırız herhalde. Ama biz şampiyon olamayız. Öncelik 2.liği garantiye almak olmalı, maalesef gerçekçi tablo bu.

Dsha terimi eleştirmiyorum, sene başından beri yeterince eleştirdim bir değişiklik yok demek ki kapasitesi bu artık

Diğer hocalar söz konusu iken hocayı değiştiriyoruz da Terim söz konusu iken neden bütün takımı birden değiştiriyoruz anlamıyorum.

Sene başında geçen sene çok daha zorlu rakipleri geçip şampiyon olmuş kadroyla girdik ve o takımın da yarısı değişti.

Daha ne yapacağız 50 adam mı alacağız?

Şampiyonluk yarışında tek rakip de Başakşehir bu arada.

Geçen senede yetersizdi kadro bu sene daha çok belli oluyor...
Hoca takımı geçen sene şampiyon yaptı...

Okadar transfer istedin, eeee takim ayni? Hic bir level atlamamis. Terim istifa et git, takimin icine ettin, okadar transfer yaptin ve halen sonuc 0

Sinan ve selcuk oyuna girmeli

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koyu bir terimci olarak ,bok gibi oynatiyor takimi evet.

Aldigimiz 2 forvette ise yaramaz .

Onyekuru ve Mitroglou ile çok net pozisyonları kaçırdık. Luyindama korner pozisyonunda eğer düşseydi net penaltı olurdu. Mariano'ya kırmızı kartı vermedi.

Emre Akbaba + Diagne

15 milyon euroluk kazik. Ftör sağolsun.

Belhandanin attigi topta emre ara pasi denemek yerine sut cekseydi keske

Bu takimdan bir bk olmaz.Yunanla cagneyi topla sinanin sag bacagi etmez durumun rezilligini siz düsunün.

Selçuk ve donkla başlamalıydın.emreyi illa oynatacaksan onyekurunun yerine oynatmalıydın

ulan gene ne anlatıyonuz ya modern futbol diye

saha ve zemin şartlarına göre yorum yapın hayatınızda sahaya çıkmamışınız demekki boş boş konuşuyonuz

konuşmak bedava zaten

Geri
Üst Alt