STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Emre ye laf atanlar hocaya laf atsın. Adamın hazır olmadığı açık ortada. Normal bir teknik heyeti olan takımda 20.dakikada oyundan çıkmıştı emre. Adam ayakta duramıyor eksik oynatıyor takımını bu sahada hiçbişey yapamaz. Değişiklik için geçen her dakika terim ve ekibine yazar kör müsünüz kardeşinm?

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha hazır olmadığını 2 dakika da anladığım emre akbabayı bu zeminde 11 başlatmanın mantığını biri anlayabildimi

Akhisar'ın ikinci yarı dayanabileceğini sanmıyorum

Birde takım Benfica maçının yorgunluğunu taşıyor gibi

yoksa bu rezil oyununun bir açıklaması olamaz

Karşımızda lig sonuncusu ve en önemli adamları eksik takım var.

Şu sahadaki dağınıklığın kadroyla nasıl bir alakası olabilir ki bu şartlarda?

Bu maçı alırız bence onu da ekleyeyim.

Bu sene bütün galibiyetlerde olduğu gibi herhangi bir plan olmadan bir tane yetenekli oyuncu çıkar gol atar kazanırız.

Akhisar dayanamaz.

Ben bu maça göre yorum yapmıyorum genel olarak bakıyorum bu duruma...
Üstümüze baskı kuran her takım bizden en az 1 puan alır...

Yahu arkadaş bu emreye methiyeler düzülüyordu..Ne oldu şiimdi emre aşağıya emre yukarıya..
Arkadaş biraz tutarlı olun..

Oyunculara maç maç evrim geçittirmeyin..

Emre falan yabancı kısıtlamsında sadece bu takımda alternatif olur..
Stoperleri çıkart şu takımda ilk 11 oynayacak bir tane adam yok..
Bırakın artık uç nokta oyuncu eleştirilerini biraz başkan ve yönetici bozuntularını eliştirin..
Ulan dünyadan bihaber taraftara sahibiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse iyiki Gomise zam yapmadik bakin kostas ve diagne gibi 2 super forvetimiz oldu . Hem de bedavaya oynuyorlar !!!

Burada Gomis i tutun derken bana atip tutan tum GSC uyelerine selam olsun!!

Deneyimle sabittir, adamdan memnunsan , katkisi varsa, iyi ise ortada bir yerde anlasilir para konusunda.

Bkz

Falco gitti kuzmanovski geldi bittik.

Mondragon gitti aykut ercetin ve orkun usak geldi bittik.

Simdi de Gomis gitti, kostas ve diagne geldi !!!

Ayni salakligi defalarca yapabiliyoruz!!

Karşımızda lig sonuncusu var ayrıca önemli adamları eksik. Ve ilk yarı 0-0 bitiyor ve bu maç TT Areneda ayrıca Projeşehir 2-0 önde

Bugün galip gelirsek bile şampiyonluk şansımızın iyice düştüğünü düşünüyorum.
Aldımız forvetler bu oyun anlayışına göre değil. Burak tarzında birisini almalıydık.
Keşke Benfica maçında farklı yenilseydik diye düşünüyor insan. Hoca başta olmak üzere neredeyse kimse iplememiş bu maçı. Buradaki en az 5 gol atarız diyenler gibi onlarda kolaylıkla kazanırız düşündüler.

Biatcilar gelmis gene sacma sapan konusuyorlar.

Orta sahasiz maca ciktik dedim aynen oyle oldu.

Fatih terim futboldan felan anlamiyor.

Gecen sezon Tudorun kondisyonu ve gaz ile sampiyon yapti.

Rezillik

Hücum oyuncuları çok kolay top kaybediyor sonra takım 60 metre geri koşmak zorunda kalıyor, bu şekil oyunu rakip sahaya yıkmak mümkün değil.

Son 2 mac oyle boyle belhanda feghouli ndiaye iyiydi, emreyi ilk 11’e koyucam diye 3 adamin pozisyonunu degistiriyor
On liberosuz cikip (ndiayeden on libero olmaz) akhisar gibi bir takimin rahat rahat gelmesini sagliyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mitroglunun kacirdigi pozisyonda, "Eren onu atardı lan" dememek için zor tutuyorum kendimi.

Geri
Üst Alt