STSL 18/19 H:23 | Galatasaray 1-0 Akhisarspor | MS | 24 Şubat

Terim istifa etmeli, gelecek sezon yine bahane arar ve orta saha ile kanat ister olmadi yine santrafor ister ve Borc 200m euro yukselir ve batariz.

Takim ciddi ne oynuyor? Kapanan rakibe boylemi oynanir, nerde sistem? Bam bam bamla olmuyor, takimin kondisyonu 0.

Birde nedir bu egon ve inadin? 70dk onceden oyuncu degistirmiyor ve goruyorsun Emre ayakta durmuyor, neden oyuna mudahale etmiyorsun

Yeter artik

İkinci yarı kopartırız maçı inşallah.

Gerçi bu maçta ikinci yarı 5 tane atsak ne olacak

Bu takım şampiyon olacak sinyaller vermiyor ki

fete transfer ve taktik işine karışmasın, sadece motivasyon görevlisi olsun

Maçı izleyemedim, istatistiklere baktım, tahminimce 2 yada 3 tane atarız gibi geliyor,

Haydi Galatasaray

takım iyi ama sezon başından beri bariz son paslarda ve vuruşlarda beceriksizlik var

Bu kadar mallık olmaz, diagne varken orta yapmıyorlar. Bugün diagne yok 19 orta yapmışlar ilk yarıda. Valla ha bu kadar gerizekalı olunmaz ya
farkeden bişey yok ki yunan da uzun artı luyindama forvet gibi oynuyor o da var. beceriksiz olunca böyle oluyor. yunan diagneden daha iyi olmasına rağmen boş kaleye atamadı

Evet ilk yarı gol atamadığımız için hocamız istifa etmeli.Aynı şekilde Diagne Benfica’ya gol atamadığı için çöp.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz siz arkadaş.

2 forvet transferi hiç mutlu etmemişti beni geldiler desteklemek lazım yanıltsınlar razıyım dedim ama ikiside rezil..

Geri
Üst Alt