STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Yunus__Badou__Donk__Belhanda
_________Sinan__Mitro

Ulan cok mu zordu

Şampiyonluk başakşehir city bin bu yıl. Seneye daha sağlam bir kadro kurmaliyiz. Şampiyonlar ligi elemesini gecmeliyiz mutlaka .

Bu onun bunun çocuğu Emre Akbayayı niye alırsın maça, Mitrogluyu çıkarıp, köşe vuruşlarını kullanıyor birde. Yunus u al içeri daha çok iş yapmazsa. Bu Şampiyonluk resmen Terim yüzünden gitti, kapalı Takımlara karşı bütün Sezon bir sistem üretemedi.

Alanya macinda oludugu gibi 35 dakikda iminci bir gol atmaya beceremdilar ruhsuz herifler siz sampiyonlugu hak etmediniz zaten

2 haftadır ligin dibindekilerle oynuyoruz, ortada ne futbol, ne arzu, ne istek, ne tatiksel varyasyon vs vs vs yok, tünelin sonunda maalesef ışık görünmüyor, bu maçta puan kaybederiz derken, arkadaşın biri içim çok rahat, ne puan kaybetmesi diyordu, bu tarla bu kadar kabak yapar arkadaş, 2 yarı full rezil top oynuyoruz.

Emre Akbaba senden daha çok nefret ettiğim bir Mustafa Sarp olmuştu şu takımda. Bu kadar net konuşuyorum. Allahın belası herif, içerde 1,90 üzeri 5 tane adam varken kaç korner yerden açılabilir daha.
Maça son dakkalar girmişsin ne bir pres ne bir koşu, arkadaşlarından da mı utanmıyorsun pis herif. Öylece ayağına top istiyor sonra da kaybediyor. Her maç aynı, her maç aynı.

Korner atmasını beceremeyen takım zaten kazanamazdı. Bu ne güçsüzlük kardeşim azman gibi 3 tane adamımız var kornerde bi tane adam akıllı orta açan yok

İtalyan kondisyoner filan hikaye bu takım ne mücadele ediyor ne top oynuyor 103km ne lan

Sezon başı beyni olan bir tane topçu almamışız arkadaş. Sezon başındakilerin hepsi çöp.

Fatih Hocam ,yönetim alayiniz gidin,bu maça böyle takım hazırlaniyorsa sen de bitmissin donuyorsun.yeter hakikaten romantizmle vefayla yürümüyor.

Uzatmalarda 2 korner kullandılar 2si de bel hizasında.millet Allaha bakıyor duran top olsun diye bizimkiler hunharca öylesine kullanıyor işte

Şu malum partiye oy veren Galatasarayliyim demesin rica ediyorum gitsin Başakşehirinin şampiyonluğuna sevinsin.

Geri
Üst Alt