STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Bu takım 3. olursa öpüp başımıza koyalım. Skoru tahmin edebildiğim için sinirli değilim ama onyekuru denen herife nasıl tahammül edebiliyor teknik heyet hala şaşırıyorum.

2 sene besiktas ile 2 senede bizimle yarıstılar bu seneye kısmetmis.
Bitirsinler ligi gercekten cok berbat bir sezon

Terim ile yollar ayrılmalı

Yeter artık bu kadar rezalet

Şu takım başka bir hocanın elinde olsa şov yapar
Terimi günahım kadar sevmem ama bu takım rezalet. Tabii Terimin payı da bunda büyük. Ama kimi getirirsen getir bu takım top oynayamaz.

Beklerin rezalet, stoperler yetersiz, ortasaha yok, kanatlar defansa yardım etmez, ofansta bi halt yemez, forvetin de kadımpaşalı bir Şaban.

Kısacası takımın komple yenilenmesi lazım. Onu yapamasak bile rahat 7 tane 11 transferi şart. Bunlarında Kasımpaşa, başakşehir çöpleri olmaması lazım.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkardığı ilk onbir ile maçı Terim vermiştir. Şu maça Linnes ve Donk ile başlasaydık sonuç böyle olmazdı.

103km ne yahu 8 topcu ile mi oynamisiz

Luyindama gibi etkili bir silahın var duran top çalıştırsana kardeşim antrenmanda.Selçuk öne keser Akbaba öne keser..

Bu kadar kotu korner kullanan baska bir takim yoktur sifir tehdit resmen yazik ya oyun zaten ayri bir rezil bari oturup duran top calisin baska bir sey de calistiginiz yok belli.
Ulan 3-4 tane deve gibi adam bekliyor topu...bizimkiler hiç havalandırmadan, kimsenin olmadığı, ön direğe açıyorlar

Millet kornerden gol atar, tehlike yaratır, penaltı alır.

Bizim kornerler kalemizde tehlike oluyor. Kafasız sürüsü inatla ön direğe atıyor inatla ön direğe adam koymuyoruz. Şaka gibi

cagne sen nasil bir cöpsün???
akbaba sen bu takimin oyuncusu olamazsin!!!!

Seçimlerde oy kullanma konusunda genelde üşengeçlik yapardım ama yaşadığım yerde bakacağım malum parti'nin rakibi kim ona basacagim oyu. Onlar beni uzduler belki benim bir oyum da onları üzer.

gitti şampiyonluk yazıklar olsun şu maçta bu kadar ruhsuz oynayanlara ulan cagneyi alacaksan mitroğlunu çıkaracan gitti selçuku çıkardı

Geçmiş olsun bu sonuçla sampiyon belli 2.cilik için mücadele edicez ne yapıp edip ön elemelerden cl ye gitmemiz lazım belhanda feghouli onyekuru ndiaye fernando mariano gönderilip yerlerine bonservisi elinde olan oyuncularla şimdiden anlaşılmalı

erzurum geçen sene gençlerin bize yaptığı hatayı yaptı

küme düşün adi şerefsizler

Geri
Üst Alt