M.Sinan EMLİK
Sarı Üye
- 31 Ağustos 2017
- 963
- 905
- 693
Bu takım 3. olursa öpüp başımıza koyalım. Skoru tahmin edebildiğim için sinirli değilim ama onyekuru denen herife nasıl tahammül edebiliyor teknik heyet hala şaşırıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera topu oyuna sokmakta belki de ligin en kötüsüBenim anlamadigim muslera neden topu oyuna gec sokuyor. Onceki maclarda da surekli gec sokuyordu. Sanki ondeyiz.
Terimi günahım kadar sevmem ama bu takım rezalet. Tabii Terimin payı da bunda büyük. Ama kimi getirirsen getir bu takım top oynayamaz.Terim ile yollar ayrılmalı
Yeter artık bu kadar rezalet
Şu takım başka bir hocanın elinde olsa şov yapar
Ulan 3-4 tane deve gibi adam bekliyor topu...bizimkiler hiç havalandırmadan, kimsenin olmadığı, ön direğe açıyorlarBu kadar kotu korner kullanan baska bir takim yoktur sifir tehdit resmen yazik ya oyun zaten ayri bir rezil bari oturup duran top calisin baska bir sey de calistiginiz yok belli.
bu saate kadar verdiysen gene verirsin...
Benim anlamadigim muslera neden topu oyuna gec sokuyor. Onceki maclarda da surekli gec sokuyordu. Sanki ondeyiz.
Böyle söyleyip sandıkta yine ampule basıyorlar.Bunların beyni olduğuna inanmıyorum.bu saate kadar verdiysen gene verirsin...