STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Burdaki art niyeti gormuyosa yönetim direk istifa etsin.

Gerekirse maça cikmiyoruz desin, Aysal baskanin zamaninda baskette yaptigi gibi.

42520

Şu 5 maçtan min 13 puan alamıyorsak bırakalım şampiyonluğu gelecek senenin yapılanmasına başlayalım

Bu serefsizlere inat kazanmaliyiz

Takimin daha da hirslanmasi lazim ama o karakterde oyuncularimiz varmi bunu sahada görecegiz

Kredimiz zaten kalmadi, isler kendi elimizde bile degil. Bir puan kaybinda kopabiliriz yaristan. O yüzden her maci kazanmaliyiz. Bir fb macinda beraberlik hakki veriyorum takima, digerlerinde 3 puan sart.

Maça hakem olarak Mustafa Öğretmenoğlu ya da Cüneyt Çakır'dan biri verilecek.

Amma korkuyonuz be ,erzurumu izledim bir bok oynamiyor ,obsette yok.
Maci erkene alsalar daha iyi olur tabi.
Abdurrahim ve cengiz basaksehir baskani gibi hareket ediyorlar orasi ayri.

Obset Erzurum'un en berbat oyuncusu forvet sorunları var sağlam biri olsa çok farklı sonuçlar alırlardı.

Kalan 11 maçımız içinde en çok korktuğum maç bu maç desem yorumun ne olur?

Puan kaybı lüksümüz olmadığı için ben de çekiniyorum başaktan önce puan kaybı yaparsak iş biter gider şampiyonluk tersi senaryo gerçekleşmeli bunun için de bu maçı almak şart Antalya maçını da alırız ve Fb'den kıyak bekleriz :asd:

Puan kaybı lüksümüz olmadığı için ben de çekiniyorum başaktan önce puan kaybı yaparsak iş biter gider şampiyonluk tersi senaryo gerçekleşmeli bunun için de bu maçı almak şart Antalya maçını da alırız ve Fb'den kıyak bekleriz :asd:

Bu maçı alırsak bu işin ucunu daha da bırakmayız gibime geliyor.Sezonun maçı bana göre.

Bütün maçlarını gündüz oynayan takım ne hikmetse şimdi akşam oynamak istiyormuş. Neyse umarım 3-5 oyuncun sakatlanır da aklın başına gelir

Geri
Üst Alt