STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

erzurum artık doğal olarak kendini iyice yırtmaya başlamış bir takım laubalilik yapmayıp kendi oyunumuzu oynarsak güçleri yetmez artık oyuncuların puan kaybı şansımızın olmadığını anlaması lazım 2. bi akhisar maçına kalbimiz dayanmıcak büyük ihtimal

ulan işe bak ya başağın puan kayıpları olması muhtemel haftalar bizim de olabilir başağı hayatta tutar bu 3 4 hafta seri yapsak muhtemelen lideriz ama sakat maçlar var bizimde en başta bu

eğer aşırı saçmalamazsak ve muslera yine olmayan pozisyondan abuk subuk gol yemezse kadıköye kadar 12 puan alacağımızı düşünüyorum,bence önümüzdeki 4hafta 12 puan alırsak en kötü ihtimal 1-2 puan geride oluruz.kadıköyde de yenilmememiz lazım

bursa konya fb rize ic sahada kaybedilen 8 puani telafi etmek istiyorsan mecburen deplasmanlarin hepsini kazanman lazim fener dahil. sampiyonluk sansimizi %15 olarak görüyorum.

Bizim fikstür de hiç kolay değil bence.

Şampiyon ibb olacak gibi. Adamlar öyle panik yapacak da değiler. Hafta bizden çok daha tercübesi yüksek oyuncuları mevcut sayısal anlamda.

Robinho
Ba
Emre
Arda
Clichy

Bu tür oyuncular bu stresi yönetmekte çok büyük katkıları olur açıkçası.

Screenshot_20190226_215504.webp

Ulan şu maçtan 3 puan ve şeref yoksunlarının Malatya deplasmanında puan kaybetmesi çok mu zor?Çok şey istemiyoruz.

Her zaman yazacam bunu ,belki okuyan vardır teknik ekipten buraları.

Kapanan takimlara,kitlenen maclarda
En büyük koz eğer hava üstünlügun varsa
Duran toplardir.

Rica ediyorum elinde 4 tane uzun varken biraz duran top ,yan top çalistirin su takima ,yoksa akhisar macindaki gibi mucize 1 kere 2 kere olur sezonda.

duran toplar işe yaramazsa topu rakibe verip geriye çekilmek olur. ya da stoperler korner çizgilerinin oralara kadar geriye çekilir ve orada pas yapıp rakibi üstüne çekersin ki bu bizim için daha riskli çünkü biz kaptırırız. o yüzden topu rakibe verip ani baskkı ve hücumla gol aramak onların kilidini açmanın yegane yoludur.

akhisar maçı kilitlendiiğinde avrupadaki diğer büyük takımlar gibi böyle yapsaydık zorlanmazdık

Galatasaray topu rakibe verecek bir takim degildir ,ligdeki takimlar özelinde.

Topu verirsen bu hantal orta sahayla pres yapip çabuk yorulursun.

2 Cigerli 3 adamin olur o zaman belki.

Galatasaray topu rakibe verecek bir takim degildir ,ligdeki takimlar özelinde.
alanya maçının izahı nedir o zaman? niye alamadık adamlardan

futbol strateji oyunudur, zafer için her yol denenir. bayern münih bile topu rakibe veriyorken, city bile veriyorken Galatasaray topu rakibe vermez gibi kilişeler komik

kaldıki her takım verir. 90 dakika oynayamazsın, buna pasif dinlenme süresi denir

alanya maçının izahı nedir o zaman? niye alamadık adamlardan

futbol strateji oyunudur, zafer için her yol denenir. bayern münih bile topu rakibe veriyorken, city bile veriyorken Galatasaray topu rakibe vermez gibi kilişeler komik

kaldıki her takım verir. 90 dakika oynayamazsın, buna pasif dinlenme süresi denir
alanya macinda o serefsiz. Alper sari kartlari cart cart vermeseydi bize,onlarin sarilarini verseydi cart cart ve muslera orta sahadan gol yemeseydi salak salak
3 puan bizimdi.

Al
anya macinda o serefsiz. Alper sari kartlari cart cart vermeseydi bize,onlarin sarilarini verseydi cart cart ve muslera orta sahadan gol yemeseydi salak salak
3 puan bizimdi.
varsayımlarla geçmişi değiştiremezsiniz. kazanmak için futbolun gerekliliklerini yapabilmelisiniz. akhisar maçına yorgun çıktık. havaalanında 1 saat bekleme lizbon uçuş süresi 4 saat. inişten uyumalarına kadar geçen süre en kötü 1.5 saat. 94 dakika kendimizi tükettik. adamlar 11 kişi çıkmadılar, böyle durumlarda topu 10 dakika verirsin ve topu onların ayağından kapıp savunmalarını 11 çakılı kişiyle değil daha dengesiz yakalarsın. ki bu durumda rakip konsantrasyonunda düşüller olur. devamlı savunma yapan takım soğumaz 90 dakika savunur. onları yorup soğuttuktan sonra rakatça atarsın. bayernin aek deplasmanındaki oyunu buna örnek.

fenerin bize karşı derbi şansı da bu. bi atamamaya başlarsak ve fener kalecisini oyunun içine sokarsak hep öyle gidiyor. musleraya 1 kez top gelmediği için artık soğuyor. stoperlerde öyle. sonra fenerin ilk gelişinde gol yiyoruz. dünkü derbinin devre arası 3-0 iken kariusu görmedik, işte bjknın kalecisinin fotoğrafı bu görmeyenler için diyerek espri yapıldı. fener 3 kez doğru dürüst gelmeden 3 gol oldu

varsayımlarla geçmişi değiştiremezsiniz. kazanmak için futbolun gerekliliklerini yapabilmelisiniz. akhisar maçına yorgun çıktık. havaalanında 1 saat bekleme lizbon uçuş süresi 4 saat. inişten uyumalarına kadar geçen süre en kötü 1.5 saat. 94 dakika kendimizi tükettik. adamlar 11 kişi çıkmadılar, böyle durumlarda topu 10 dakika verirsin ve topu onların ayağından kapıp savunmalarını 11 çakılı kişiyle değil daha dengesiz yakalarsın. ki bu durumda rakip konsantrasyonunda düşüller olur. devamlı savunma yapan takım soğumaz 90 dakika savunur. onları yorup soğuttuktan sonra rakatça atarsın. bayernin aek deplasmanındaki oyunu buna örnek.

fenerin bize karşı derbi şansı da bu. bi atamamaya başlarsak ve fener kalecisini oyunun içine sokarsak hep öyle gidiyor. musleraya 1 kez top gelmediği için artık soğuyor. stoperlerde öyle. sonra fenerin ilk gelişinde gol yiyoruz. dünkü derbinin devre arası 3-0 iken kariusu görmedik, işte bjknın kalecisinin fotoğrafı bu görmeyenler için diyerek espri yapıldı. fener 3 kez doğru dürüst gelmeden 3 gol oldu
Kardes ,maci izledinmi hakem alanyalilarin hee faulune oyna veya kartsiz gecistirdi.
Bizim oyuncular dokunsa sari kart verdi.
Adamlarin birbirine girmesine bizim aleyhimize faul caldi.
Sinan kontraya giderken ozana sari vermeyip aleyhimize faul caldi.

Böyle bir ortamda 1 gol bulmussun ,2 tane de atabilegin pozisyon olmusve musleranin sicmasiyla 1 puan alabiliyorsun.
Ben olsam takima bir sey demem.

Arti o alanya deplasmanda hamsileri deşti. 5 olurdu o maç.

Kardes ,maci izledinmi hakem alanyalilarin hee faulune oyna veya kartsiz gecistirdi.
Bizim oyuncular dokunsa sari kart verdi.
Adamlarin birbirine girmesine bizim aleyhimize faul caldi.
Sinan kontraya giderken ozana sari vermeyip aleyhimize faul caldi.

Böyle bir ortamda 1 gol bulmussun ,2 tane de atabilegin pozisyon olmusve musleranin sicmasiyla 1 puan alabiliyorsun.
Ben olsam takima bir sey demem.

bakış açısı, hakem sarı kart vermedi evet ama bundan ziyade adamlar bizim ortasahayı sildi. muslera yemese bile zaten bi gol yiyecektik. kaldıki bir çok defalar tt arenada da sahadan adeta silindik. lig özelinde demişsin ama ligimizin ayarında olan 4. sınıf avrupa takımı lokomotif bize 40 dakika top göstermedi arenada. ben böyle acizliğe hiç rastlamamıştım. tek şansımız bu sürede ruslar gol atamamıştı. ama biz bildiğin topa değemedik 40 dakika. ama ben şaşırmıyorum. osmanlısporun ortasahası. diğeri de emekliliği gelmiş zaten cityde de çok ahım şahım işler yapmamıştı son zamanlarda. ortasaha deyince akla dinamizm gelir, ölüyü diriltir. bizim ortasaha da diriyi öldürüyor

bakış açısı, hakem sarı kart vermedi evet ama bundan ziyade adamlar bizim ortasahayı sildi. muslera yemese bile zaten bi gol yiyecektik. kaldıki bir çok defalar tt arenada da sahadan adeta silindik. lig özelinde demişsin ama ligimizin ayarında olan 4. sınıf avrupa takımı lokomotif bize 40 dakika top göstermedi arenada. ben böyle acizliğe hiç rastlamamıştım. tek şansımız bu sürede ruslar gol atamamıştı. ama biz bildiğin topa değemedik 40 dakika. ama ben şaşırmıyorum. osmanlısporun ortasahası. diğeri de emekliliği gelmiş zaten cityde de çok ahım şahım işler yapmamıştı son zamanlarda. ortasaha deyince akla dinamizm gelir, ölüyü diriltir. bizim ortasaha da diriyi öldürüyor

açikcasi bize de kart vermeseler o mactaki gibi ligdeki her orta sahayi sileriz.
Onlarin oynadigi sertlikte oynasak o alper bize 2 kirmizi verirdi.

Neyse galatasaray bu sene cok dograndi ,bu orta saha ile bile ,fatih terimin biraz kendini toparlamasiyla sampiyon olacaz umarim.

Göztepe maci ve akhisar macindaki mucizeler bizi sampiyon yapacak gibi.

Umarim Fernando takima dönmez

Fernando’nun olmadigi maclarda orta sahada net bir sekilde ustunluk kuruyoruz

Bizim fikstür de hiç kolay değil bence.

Şampiyon ibb olacak gibi. Adamlar öyle panik yapacak da değiler. Hafta bizden çok daha tercübesi yüksek oyuncuları mevcut sayısal anlamda.

Robinho
Ba
Emre
Arda
Clichy

Bu tür oyuncular bu stresi yönetmekte çok büyük katkıları olur açıkçası.

Ekli dosyayı görüntüle 42558
deplasman maçlarının hepsini kağıt üzerinde kaybederiz gibi duruyor xd

Bu maç akşam 7'de oynanırsa muhtemelen ilk golü atan kazanır. 1-0 0-0 0-1 gibi skorlar dışına çıkmaz gibime geliyor.

Geri
Üst Alt