STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

zeminin altı ısıtmalı ama üstü ne alemde?
patates tarlası ise her tarafı ısıtmalı olsa ne fark eder?

Az önce baktim, eger ki 2. olursak samipyonlar Ligine Play-off turunda rakipleriimiz bu takimlaradan birisi olacak ( avrupa ligleri böyle bitirse)

Fransa: Lyon
Rusya: Cska moskava
Portekiz: Braga
Hollanda: feyenoord
Belcika: brügge

Lyon zor diger takimlari eleyebilirz

Uzun toplarla alabileceğimiz maç.

Ümit Karan olsaydı 1 maçlığına keşke.

Dadaşlar gurubu maçın ilk dakikalarında soyunacak diye haber gördüm.
90 dk çıplak vaziyette kalmalarını temenni ederim.

Onyekuru iyi pozisyonlar yakalar kontradan ama bitiriciliği kötü ve vurdum duymaz olursa herzmanki gbi zorlanırız

Halil Umut Meler Erzurum'un son macini yonetmis.Yasar Kemal Ugurlu Hatay kupa macimizi yonetecek.Alper Ulusoy hafta ici kupada mac almis.Palabiyik daha yeni Pasa macimizi yonetti.

Bu yukardaki 4'lu olmaz bence.Firat,Halis ,Umit Ozturk ve Huseyin zaten iptal.

Akhisar macinda oldugu gibi tecrubesiz bir hakemi de veremezler zorluk seviyesi yuksek bir mac cunku.

Yine donup dolasip Goztepe deplasmanimizi yoneten Bulent Yildirim veya Bjk deplasmanimizi yoneten Cucu'yu verirler gibi.Bulent derbide hata yapmadi formda diye onu verirler diye dusunuyorum.

Yalniz Mete bu sene ne bizim ne de fenerin macini yonetmemis.Bizim derbiye mi saklaniyor nedir?
Traşa son verip, Erzurna da acı 1 gün yaşayacağımız hususunu masaya yatıralım geç olmadan

Az önce baktim, eger ki 2. olursak samipyonlar Ligine Play-off turunda rakipleriimiz bu takimlaradan birisi olacak ( avrupa ligleri böyle bitirse)

kardes galatasaray şampiyon sen rahat ol

Göztepe ve akhisar maclari buna alamet.

Ben fb kume dusermi ona bakiyorum

1. Erzurum ataklarda cogunlukla sag kanadi kullaniyor ,eduku tut yeter
  2. Emrah bassan oynarsa solbeke yardima gelmiyor,ordan saldirmak gerekiyor.
  3. Edukta gelmiyor sagbeke yardima
  4. Obertan genellikle sola oynuyor.
  5. Egemeni yormak lazim ,yasi var ve mutlaka hata yapacak.
  6. Bunlarin disinda tek gol silahlari yan toplar ,bunun icinde bol serbest vurus veren cuneyti vermisler maca.

Feghouli ve mitroglu’nun golleriyle 0-2 kazaniriz

D0kI9a2WkAIZLIc.jpg

Hicbiri kolay rakip degil. Bu sezon da sampiyonlar liginde en kotu 2. Olup cikariz diye dusunuyorduk cogumuz ama sonuc ortada. Son yillardaki cl performansimiz da malum. Yani uzun lafin kisasi ic sahalarinda bize 2-3 sallayip uefaya yollar her biri

Mehmet Özdilek : Galatasaray maçıyla beraber galibiyet serisine başlayacaz..
42718

Direk playoff da degiliz ki

Geri
Üst Alt