Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
zeminin altı ısıtmalı ama üstü ne alemde?
patates tarlası ise her tarafı ısıtmalı olsa ne fark eder?
patates tarlası ise her tarafı ısıtmalı olsa ne fark eder?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Traşa son verip, Erzurna da acı 1 gün yaşayacağımız hususunu masaya yatıralım geç olmadanHalil Umut Meler Erzurum'un son macini yonetmis.Yasar Kemal Ugurlu Hatay kupa macimizi yonetecek.Alper Ulusoy hafta ici kupada mac almis.Palabiyik daha yeni Pasa macimizi yonetti.
Bu yukardaki 4'lu olmaz bence.Firat,Halis ,Umit Ozturk ve Huseyin zaten iptal.
Akhisar macinda oldugu gibi tecrubesiz bir hakemi de veremezler zorluk seviyesi yuksek bir mac cunku.
Yine donup dolasip Goztepe deplasmanimizi yoneten Bulent Yildirim veya Bjk deplasmanimizi yoneten Cucu'yu verirler gibi.Bulent derbide hata yapmadi formda diye onu verirler diye dusunuyorum.
Yalniz Mete bu sene ne bizim ne de fenerin macini yonetmemis.Bizim derbiye mi saklaniyor nedir?
Az önce baktim, eger ki 2. olursak samipyonlar Ligine Play-off turunda rakipleriimiz bu takimlaradan birisi olacak ( avrupa ligleri böyle bitirse)
Fransa: Lyon
Rusya: Cska moskava
Portekiz: Braga
Hollanda: feyenoord
Belcika: brügge
Lyon zor diger takimlari eleyebilirz
Traşa son verip, Erzurna da acı 1 gün yaşayacağımız hususunu masaya yatıralım geç olmadan
Az önce baktim, eger ki 2. olursak samipyonlar Ligine Play-off turunda rakipleriimiz bu takimlaradan birisi olacak ( avrupa ligleri böyle bitirse)
Direk playoff da degiliz kiAz önce baktim, eger ki 2. olursak samipyonlar Ligine Play-off turunda rakipleriimiz bu takimlaradan birisi olacak ( avrupa ligleri böyle bitirse)