STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Önemli olan zemin ne durumda ?

Alttan ısıtma kar yağışına bağlı olarak -10 da ne kadar etkili olacak ?

Moskova da -10 da Lokomotiv e 2-0 kaybetmiştik. Erzurum zayıf bir takım ama bizim takımın reaksiyonu galibiyette etkili olacak.

Bir sivas trabzon maçında Umut Bulutun kulağı dökülmüştü soğuktan. İnce bere ya da kulak bandı gibi şeyler kullanımına izin verilmezse bu tip şeyler yaşanabilir. Allah göstermesin soğuktan Lyundamanın çükü düşerse götürüp federasyonun kapısına asmayan yönetici ben Galatasaraylıyım diye gezmesin.

Bir sivas trabzon maçında Umut Bulutun kulağı dökülmüştü soğuktan. İnce bere ya da kulak bandı gibi şeyler kullanımına izin verilmezse bu tip şeyler yaşanabilir. Allah göstermesin soğuktan Lyundamanın çükü düşerse götürüp federasyonun kapısına asmayan yönetici ben Galatasaraylıyım diye gezmesin.

Luyindama ve Diagne sağlamdır hocam bir şey olmaz onlara. Donk çok üşüyor :asd:

Diagne değilde ben yine Mitroglou nun oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Soğuk ve karlı havada futbol oynamak güzel ama hissedilen -13 falan olacak diyorlar. O soğukta futbol oynayıp hasta olmamak imkansız gibi bir şey.

Soğuk ve karlı havada futbol oynamak güzel ama hissedilen -13 falan olacak diyorlar. O soğukta futbol oynayıp hasta olmamak imkansız gibi bir şey.
soğuk ve karlı havada futbol oynamak wembley'de falan güzeldir erzurum'da patates tarlasında pek zevkli olacağını sanmam

Ben alttan ısıtmanın pek faydası olacağını sanmıyorum. Zemin iyi olsa bile hava soğuk.

Erzurum en soğuk 2 il den biri. Diğeri de Kars.

soğuk ve karlı havada futbol oynamak wembley'de falan güzeldir erzurum'da patates tarlasında pek zevkli olacağını sanmam
Biz zamanında toprak sahada buz bacağımızı keserken falan oynuyorduk zevki başkaydı ama iki top tutamıyorsun o yüzden izleyenler pek zevk almıyordu herhalde.

Erzurum'lu futbolcular yıllan var diye sahayı terk Eder. Hükmen galibiyet alırız.

Ben nedense rahatim

Ustunluk kuracagimiz bir karsilasma olacak,Fernando da yok yani orta sahada daha güclü olacagiz

Allah'ın Erzurum'un statinda alttan ısıtma olsa ne olur ya. Allah'ın erzurumu

Geçen hafta bjk yenilerek koptu bu hafta biz kopmazsak başak titreyecektir..AMa bu hafta başak ın malatyayı rahat yeneceğini bizim çok zorlanacağımızı düşünyorum..

Geri
Üst Alt