STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

D0uIQdQXQAA-mFx.png

bein

Mete Kalkavan, Ali Palabıyık, Halil Umut Meler bunların parçası olduğu her maç her an her şey aleyhimize olabilir.

Onyekuru yerine Selçuk ile başlayıp, Belhandayı solda başlatabilir. İlk yarı skoru tutup, ikinci yarı yüklenebiliriz.

@forzacimbomtr: Ve Lig’in ilk yarısında oynanan, hakem hatalarının zirve yaptığı Beşiktaş derbisinin hakem kadrosu (VAR dahil) bugün oynanacak olan Erzurumspor maçına verildi.

ŞAŞIRDIK MI?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erzurum’un kazanmak zorunda oluşu işimize gelir umarım. Kapalı oynayanlara zorlanıyoruz.

Tek sıkıntı Özdilek 1 puana yatmayı sever.

Ciddi sakatlıklar olabilir bu maçta hava çok soğuk. Takım bu soğukta maç yapmaya pek alışkın değil Erzurumspor sert oynarsa eğer sıkıntı olur bizim için.

Erzurum’un kazanmak zorunda oluşu işimize gelir umarım. Kapalı oynayanlara zorlanıyoruz.

Tek sıkıntı Özdilek 1 puana yatmayı sever.
Yok yok aman diyeyim bastırmasınlar. Alanya maçındaki gibi sürklase oluruz. Geriye yatsalar daha iyi bence.

Ayrıca soğuk hava için de bir şey söylemek istiyorum. İnşallah Erzurumlu futbolcuların götü düşer yere soğuktan da akılları başına gelir. Bir daha böyle çakallıkları yapmazlar. Bir de aklıma bir Sivas deplasmanı geldi. Kulakları düşecekti oyuncuların. Kulaklarını kapatan bir kulaklıkla oynamışlardı diye hatırlıyorum hem bizimkiler hem de Sivaslılar. Ayrıca o maç öğlen saatindeydi sanırım.

Suraya sigara icmeyen bir adam gelse 2 paket sigaraya baslar.
Negatif negatif sadece bu konu özelinde degil.

Onyekuru’yu yedeğe çek Belhanda’yı sola at. Belhanda’nın yerine Emre’yi koy. Diagne deli gibi gol atar. Onyekuru’ya bizim futbolcumuz olduğu için şimdilik saydırmayacağım.

Erzurum yüklenicek Akhisar gibi 11 kişi defans yapan bir takım değil ve bu sayade bol gollü bir maç olur gibi. Kasımpaşa maçına benzer bir skor bekliyorum hadi bakalım sakatlık olmaz inşallah.

VAR = Mete Kalkavan

Geri
Üst Alt