STSL 18/19 H:24 | Erzurumspor 1-1 Galatasaray | MS | 3 Mart

Muslera bir tanede kurtar be, sürekli geçmişten kredilerini yiyorsun, aldığın paranın hakkını ver, bu sene aldığın tek bir maç yok.

Cagne girerse topu sisirmeye baslariz.Tam Lokman ve Egemen'in istedigi oyuna doner.boyle daha iyi.

2 tane net penaltıyı vermedi eyyamcı. Biz zaten futbol oynamıyoruz her zaman ki gibi. İlk yarı erken gol bulamazsak 70e doğru 2 yi de yeriz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cüneyt haysiyetsizi heriflere bi tane bile sarı kart vermedi. resmen erzurumun ekmeğine yağ sürüyor herif. takıma ne diyeceğiz, futbol oynamıyor da hakem oynatmıyor takım napsın. 40 saniyeden fazla top oyunda kalmıyor ki ne oyumundan bahsediyosunuz siz.

2. yarı hakem oyun oynanmasına izin verirse 2 tane atarız. böyle yönetmeye devam ederse yeniliriz

Bu takım sene başından beri ne oynuyo bilen varmı?tamam hakemler kötü rakiplerin kollanıyor ama bir takımın hiçmi çalışılmış bir pozisyonu olmaz tamamen doğaçlama oynuyoruz futbolu kesinlikle teknik direktör etkisi yok takıma

Gecmiş olsun hedef artık ikincilik bu maçtan sonra belhanda feghouli onyekuru(zaten gidecek) ndiaye(zaten gidecek) fernando mariano hemen sezon sonu için satılıp yerlerine oyuncular bakılmaya baslanmalı zaten bizi sampiyon yapmıcakları belliydi sene basından artık hedef ön elemelerden clye katılmak

Orta saha çok berbat. İki pas yapamiyor. Çok pas hatasi yapiliyor. Belhanda bu takimda oldugu sürece maçları izlememe noktasına geldim. Ulan bari 10 numara forma giyme. Selçukla yer değişmeleri gerek. Selçuk bile 10 numara pozisyonunda bu maldan daha iyi oynar.

Ardaya verilen komik pene bakın birde Egemen ayısının yaptıgı harekete verilmeyen pene.Herif izlemeye tenezzül bile etmiyor.Marcao alkol alıp çıkmıs sanırım maça.Muslera her zamanki gibi ilk gelen topu yedi.Ne zaman top çıkaracak merakla beklemedeyim aylardır.Kısaca berabere bile bitse buradan dönmez artık.

Yahu beyler bırakın terim filan reisin karşısında kim durabiliyor bu ülkede adamın takımı akbil şampiyon olsun istiyorum dedi boşa konuşuyoruz yani

Facia bir ilkyari... Bizim stoperlerin sadece bonservisine 10m verdirdi birileri iyi mi...

Yalnız Luyindamaya verilmeyen penaltı skandal VAR'dan uyarı bile gelmedi koyayım böyle olaya. Şampiyon çoktan belli açıkçası maçları heyecanlı bile izleyemiyorum

Geri
Üst Alt