STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Mina kesin olmayacak zaten. Stoperler pazar günü de böyle olacak. Kamara ve Bifouma'dan en az 1 tanesi mutlaka olmalı. Kadroda ileri gidecek oyuncu yok. Orta sahada da Donald mutlaka oynamalı. Bunlar olursa bir şansı olur yoksa bu kadroyla her türlü kaybeder.

O ikisi yetisse bile Erol ilk 11'de oynatmayabilir.Bir de Adem Buyuk'un cezasi bitiyor.Onu Baris'in yerine alir muhtemelen.Donald'i ortaya alip Aleksic'i de saga ceker.

Sol bek sıkintili.Murat Akca Bjk macinda garip hareketler yapiyordu.Mina da yok.Malatya'nin puan almasi icin mucize lazim.

Oha artik yaw

Yeni Malatyaspor'da Murat Akça ısınma sırasında sakatlandı. Orta saha oyuncusu Ahmed Ildız ilk 11'e alındı. Mina ve Yiğithan'ın da sakat olduğu Yeni Malatyaspor'da Mustafa Akbaş'ın stoper partneri henüz bilinmiyor.

Yeni Malatyaspor'un kulüp doktoru, ısınma sırasında sakatlanan Murat Akça'nın bilek dönmesine bağlı çatlak şüphesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığını açıkladı. (DHA)

malatyada eksik çok galiba...başakşehir burdan da 3 puanla dönerse iş biter bu hafta.

Malatyaspor bu maç öncesi deplasmanda 120 dakika kupa maçı oynadı. Kesin burada yatarlar onun yorgunluğuyla. Zaten Erol dunden razıdır vermeye.

Firat atanmis.Basak'in almasi icin tum etkenler devrede

Herifler camarayi adam daha Malatya'ya adım atmamis istanbuldaymis sürekli sakat olduğundan güzel kazık sokmuş adam

Herifler camarayi adam daha Malatya'ya adım atmamis istanbuldaymis sürekli sakat olduğundan güzel kazık sokmuş adam
Ben şaşırmıştım geldiğinde. Malatya seviyesine düşecek adam değil bence bu yaşta. Öyle bi sıkıntı olabilir gerçekten de

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tıpkı Akhisar ve Bursa maçlarında olduğu gibi Visca'nın asistinde Ba topu boş kaleye yuvarlayacak ve maçın skorunu 0-3 olarak tayin edecektir.

Nssıl bitiyor 10 hafta kala?

biz puan kaybı yaşamaya daha yakınız gibi geliyor bana..haftalar azaldıkça avantaj iyiden iyiye onlara geçer.bu deplasman kırılma anı olabilir..basağın burdan 3 puan aldığını , bizimde Erzurum da puan kaybı yaşadığımızı düşün...bitmez mi sence de?

biz puan kaybı yaşamaya daha yakınız gibi geliyor bana..haftalar azaldıkça avantaj iyiden iyiye onlara geçer.bu deplasman kırılma anı olabilir..basağın burdan 3 puan aldığını , bizimde Erzurum da puan kaybı yaşadığımızı düşün...bitmez mi sence de?

Bizi niye katıyorsun sen orda başşak maçı aldı mı iş biter dedin.

yav bizi nasıl katmıyayım, biz yarışta değilmiyiz..sen heralde her hafta 3 puan yazıp geçiyosun bize..daha lig sonuncusu akhisarı son dk goluyle yendiğimizi ne çabuk unuttun.

Sen orda yazdın başşak maçı aldı mı iş biter tek ihtimal üzerinden.

başağın bu maçta takılması elzem değil ama çol büyük extra olur

bizim maç başlamadan 1 saat önce bunların yapacağı olası bir puan kaybı, erzurum maçına bizim adımıza muazzam yansır

yenerlerse de biz de yendik mi yine problem yok

tek olumsuz senaryo bizim geçen hafta akhisar maçında aldığımız gibi bir son saniye galibiyeti almaları olur. böyle bir şey bizim topçuları ister istemez olumsuz etkileyecektir.

Hadi be malatya

Ekli dosyalar

• AA0D7B3E-C6B0-4D5C-B15A-B89A94FB7C8B.webp
    AA0D7B3E-C6B0-4D5C-B15A-B89A94FB7C8B.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 132
Balını sevdiğimin akbili sınırda 1 tane bile topçusu yok

Geri
Üst Alt